Kennisbank

In deze kennisbank vindt u documenten, voorbeelden en sjablonen die gebruikt kunnen worden door VSV's voor hun proces naar integrale geboortezorg. Ook kunt u hier documenten vinden die relevant kunnen zijn voor uw werkzaamheden als professional in de geboortezorg. 

De oorspronkelijke documenten zijn ter beschikking gesteld door de Taskforce van het Programma Transitie Geboortezorg. Samen met verschillende organisaties zijn deze documenten ontwikkeld. De Taskforce noch de organisatie die de voorbeelden heeft vormgegeven, is verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

We willen de kennisbank verder uitbreiden met documenten, voorbeelden, inzichten, presentaties, hulpmiddelen etc. die VSV's kunnen gebruiken bij hun eigen proces. Of documenten die voor andere doeleinden relevant zijn voor professionals in de geboortezorg. Mocht u documenten hebben die interessant zijn voor andere VSV's dan vragen wij u die te uploaden in de kennisbank. Dat kunt u zelf als u deelnemer bent van kennisnetgeboortezorg.nl. U kunt het document ook mailen naar: kennisnet@collegepz.nl.

Gebruik van de voorbeelden op de kennisbank voor commerciële doeleinden is nadrukkelijk verboden.

Cliëntenparticipatie

Er zijn verschillende manieren en niveaus om de cliënt te betrekken bij de zorgverlening. Bij dit thema cliëntparticipatie vind je informatie en documenten die je verder op weg kunnen helpen.

ICT

Hier vindt u ICT gerelateerde kennis

Home
Actueel
KennisbankVraag & AntwoordConsortiaCPZ Taskforce
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten