Disclaimer Kennisnetgeboortezorg

Informatie op kennisnetgeboortezorg.nl

Hoewel de informatie op deze website zo actueel mogelijk wordt weergegeven kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en behouden van de inhoud van deze website. Het CPZ neemt geen verantwoordelijkheid voor het foutief gebruik van de geboden informatie, een verkeerde interpretatie van de teksten of de juistheid ervan. Mocht u onverhoopt onjuistheden of onvolledigheden tegenkomen dan horen wij dat graag. Elke suggestie om deze tool te verbeteren, wordt op prijs gesteld. Stuur hiervoor een mail naar communicatie@collegepz.nl

Links naar websites van derden

Het CPZ is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de via de links te ontsluiten websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Voorbeelddocumenten

Op kennisnetgeboortezorg staan veel voorbeelddocumenten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Waar nodig kan het worden aangevuld en aangescherpt. Bijvoorbeeld op basis van nieuwe inzichten en op basis van suggesties uit het werkveld en van beroepsorganisaties, cliëntorganisaties en zorgverzekeraars. Elke suggestie om voorbeelden en documenten te verbeteren wordt op prijs gesteld. Als er onverhoopt onjuistheden in staan horen we dit ook graag. Vragen en opmerkingen kunt u sturen naar communicatie@collegepz.nl.