Scholing Kansrijke Start voor 180 jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen aan GGD Utrecht

26 november 2019

Vanaf 1 november is het project Kansrijke Ontmoetingen bij het CPZ van start gegaan. Het project focust zich op het leggen en versterken van verbindingen op landelijk, regionaal en lokaal niveau tussen de geboortezorg, jeugdgezondheidszorg en het sociaal domein. Het project focust zich op het leggen en versterken van verbindingen op landelijk, regionaal en lokaal niveau tussen de geboortezorg, jeugdgezondheidszorg en het sociaal domein.

Op 19 november hebben Anne-Katrien Ausems, projectmanager Kansrijke Ontmoetingen en Katinka Visscher van Pharos aan de GGD regio Utrecht laten zien dat de landelijke partijen samen optrekken in Kansrijke Start. Zij hebben samen een plenair gedeelte van de scholing Kansrijke Start voor 180 jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen verzorgd.  Samenwerken was het centrale thema in de presentatie waarbij de deelnemers zelf aan de slag gingen met vraagstukken over samenwerking gedurende de eerste 1000 dagen. Kleine en grote successen werden in de zaal gedeeld en ervaringen werden meegenomen in de verdere scholing.

Op 10 december organiseert het CPZ een webinar met de titel Kansrijke Start in uitvoering lees meer over het webinar.

Lees meer over het project Kansrijke Ontmoetingen.


Lees ook

17 mei 2023
Kansrijke Start

Webinar 31 mei 'Een Kansrijke Start met GALA en SPUK'

Wat je als professionals in Kansrijke Start over het GALA en SPUK moet weten Op vrijdag 3 februari 2023 is...
16 mei 2023
Kansrijke Start

Regiotour ‘Samen voor een Kansrijke Start’

Na de succesvolle conferentie 'Samen voor een Kansrijke Start' nu een vervolg met de Regiotour.
10 mei 2023
Kansrijke Start

Webinar CenteringZorg en Kansrijke Start

Op dinsdag 25 april organiseerden wij van 20:00 tot 21:00 uur, live vanuit de studio, het webinar CenteringZorg en Kansrijke...