Webinar Kansrijke Start in uitvoering

Op dinsdagavond 10 december 2019 om 20.15 uur organiseert het College Perinatale Zorg een webinar met als thema Kansrijke Start in uitvoering.

Sinds de start van het actieprogramma Kansrijke Start zijn in de regio’s diverse initiatieven om tot de vorming van lokale coalities te komen. Gemeenten hebben de taak gekregen om deze lokale coalities met medisch en sociaal domein te gaan vormen. Gemeenten kunnen hierbij ondersteuning krijgen van Pharos.

In enkele gemeenten wordt de eerste aanzet voor een lokale coalitie gegeven door GGD of door het VSV. (verloskundig samenwerkings verband)

Wat zijn de drijfveren van de professionals uit de geboortezorg en GGD om aan de slag te gaan met het programma Kansrijke Start en het vormen van de lokale coalitie? Wat kunnen we van hun ervaringen leren en wat moeten we vooral laten?

Anne-Katrien Ausems, projectmanager Kansrijke Ontmoetingen bij het CPZ gaat tijdens dit webinar hierover in gesprek met Remke Dullemond, gynaecoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Annet Roose-van Leijden strategisch beleidsadviseur bij de GGD regio Utrecht. Zij nodigt jullie van harte uit deel te nemen aan dit webinar. Tijdens het webinar kun je je vragen stellen.

Meld je aan via deze link

Praktische info

Website: https://www.bigmarker.com/college-perinatale-zorg/Kansrijke-Start-in-uitvoering

Datum: 10 december 2019
Tijd: 20:15 - 21:00

Deel dit evenement