Tool om inzicht te krijgen in samenwerking VSV

13 november 2018

Weet jij wat de stand van zaken is over de integrale samenwerking binnen je VSV? Om hier inzicht in te krijgen, kun je gebruik maken van de VSV Spiegel.

De VSV-Spiegel geeft een doorkijk in hoe de samenwerking verloopt binnen je VSV, hoe de stand van zaken is van de integrale samenwerking en welke stappen er nog genomen moeten worden om hiertoe te komen. Hierbij geldt: hoe meer deelnemers aan de spiegel, des te representatiever de resultaten van de vragenlijsten. 

De VSV-Spiegel bestaat uit twee online vragenlijsten, de zogenaamde “Quickscan” en de “Integratiemeter.” Voor meer informatie over de vragenlijsten, neem je contact op met cpz@collegepz.nl of 030 273 97 86.

De VSV-spiegel is ontwikkeld door het Jan van Es Instituut in samenwerking met het College Perinatale Zorg (CPZ). De spiegel wordt gratis aangeboden door het CPZ.  


Lees ook

20 maart 2024
Kwaliteit

Webinar triage in de geboortezorg terugkijken

Dinsdagmiddag 19 maart organiseerde het CPZ een webinar over het thema triage in de geboortezorg. Wat is triage nu precies...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.
25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...