update Jaarabonnement AVG-vereniging

1 oktober 2023

Zorgvuldig omgaan met privacy

CPZ staat voor de best mogelijke start voor elke zwangere, elk kind en elk gezin. Daar hoort ook bij dat we voldoen aan de AVG en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Het CPZ heeft zich in 2018 aangesloten bij de Stichting AVG voor Verenigingen. Deze stichting biedt een juridisch getoetst, helder online programma om te voldoen aan de eisen van de privacywetgeving. Alle VSV’s, KSV’s, IGO’s, verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties (verder: contractanten) kunnen met korting gebruikmaken van het online AVG-Programma.

50% korting voor jou

Als contractant profiteer je van 50% korting op het AVG-Programma. Dit is een online stappenplan dat je helpt met het voldoen aan de AVG. Elke stap in het plan heeft een video en heldere uitleg. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met branches, verenigingen en juridische experts. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket staat de juridische helpdesk tot jouw beschikking voor al je AVG vragen.

Meld je hier aan: https://www.avg-programma.nl/partners/cpz/

De voordelen voor jou:

  • Snel en eenvoudig je AVG in orde
  • Een uitlegvideo bij elke stap
  • AVG Opleiding  voor iedereen in de organisatie
  • AVG verklaring (om aan te tonen dat je alles hebt gedaan)
  • Altijd gratis updates


Lees ook

17 april 2024
Organisatie en bekostiging

23 april – digitaal vragenuurtje over het ZonMw subsidieprogramma ‘Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden’!

Na vaststelling van het Basiskader voor VSV’s door de landelijke partijen in de geboortezorg in 2023, volgt nu de vervolgstap...
20 maart 2024
Kwaliteit

Webinar triage in de geboortezorg terugkijken

Dinsdagmiddag 19 maart organiseerde het CPZ een webinar over het thema triage in de geboortezorg. Wat is triage nu precies...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.