E-magazine Samen voor een Kansrijke Start

15 november 2023

Vijf Jaar Kansrijke Start: Een Mijlpaal van Samenwerking en Vooruitgang

Ter ere van dit jubileum presenteren wij met trots ons e-magazine, getiteld ‘Samen voor een Kansrijke Start’. Dit magazine is een schat aan waardevolle informatie en praktische tools, waaronder de Talentool geboortezorg. Het magazine biedt niet alleen inzicht in de afgelopen vijf jaar van Kansrijke Start, maar dient ook als een gids voor professionals in de geboortezorg.

Een van de hoogtepunten van dit magazine zijn de inspirerende verhalen van verloskundigen Floor en Fenneke. Zij delen hun ervaringen over hoe zij het verschil maken in de praktijk met Kansrijke Start. Een inspiratie voor anderen die betrokken zijn bij geboortezorg.

Wij nodigen iedereen uit om dit e-magazine te lezen, de verhalen van Floor en Fenneke te ontdekken en zich te laten inspireren door de voortgang die is geboekt in de afgelopen vijf jaar. Samen kunnen we blijven streven naar een gezonde en kansrijke start voor elk kind, en samen kunnen we de komende jaren nog meer mijlpalen bereiken. Het magazine is een mooi moment van bezinning op wat er is bereikt en een oproep tot verdere samenwerking en innovatie om de doelen van Kansrijke Start te blijven verwezenlijken.

Bestemd voor iedere professional in de geboortezorg en het jeugd- en sociaal domein en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om te lezen.


Lees ook

30 april 2024
Kansrijke Start

Stimulans beleid Rookvrije Start 2024-2025

Roken tijdens de zwangerschap verhoogt het risico op perinatale sterfte en gezondheidscomplicaties zoals miskramen, vroeggeboorten, luchtweginfecties en kanker. Een zwangerschap...
29 april 2024
Kwaliteit

Subsidieoproep voor versterking VSV’s geopend

Vanaf vandaag kunnen Verloskundige Samenwerkingsverbanden subsidie aanvragen om verder te werken aan het versterken van hun kwaliteit en samenwerking. Doel...
25 april 2024

Webinar subsidieoproep versterking VSV’s op 16 mei

Op 16 mei van 16.00 tot 17.30 uur organiseert ZonMw samen met de Federatie van VSV’s, NRCG en het CPZ...