E-magazine Samen voor een Kansrijke Start

15 november 2023

Vijf Jaar Kansrijke Start: Een Mijlpaal van Samenwerking en Vooruitgang

Ter ere van dit jubileum presenteren wij met trots ons e-magazine, getiteld ‘Samen voor een Kansrijke Start’. Dit magazine is een schat aan waardevolle informatie en praktische tools, waaronder de Talentool geboortezorg. Het magazine biedt niet alleen inzicht in de afgelopen vijf jaar van Kansrijke Start, maar dient ook als een gids voor professionals in de geboortezorg.

Een van de hoogtepunten van dit magazine zijn de inspirerende verhalen van verloskundigen Floor en Fenneke. Zij delen hun ervaringen over hoe zij het verschil maken in de praktijk met Kansrijke Start. Een inspiratie voor anderen die betrokken zijn bij geboortezorg.

Wij nodigen iedereen uit om dit e-magazine te lezen, de verhalen van Floor en Fenneke te ontdekken en zich te laten inspireren door de voortgang die is geboekt in de afgelopen vijf jaar. Samen kunnen we blijven streven naar een gezonde en kansrijke start voor elk kind, en samen kunnen we de komende jaren nog meer mijlpalen bereiken. Het magazine is een mooi moment van bezinning op wat er is bereikt en een oproep tot verdere samenwerking en innovatie om de doelen van Kansrijke Start te blijven verwezenlijken.

Bestemd voor iedere professional in de geboortezorg en het jeugd- en sociaal domein en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om te lezen.


Lees ook

23 mei 2024

Webinar Monitoring in de geboortezorg

Verbeteren en bewaken van de kwaliteit in en rond je VSV of IGO is een belangrijk thema. Op 18 juni...
23 mei 2024

Oplossing capaciteitsproblemen? Help mee en deel jouw idee!

Help jij mee? Deel jouw idee! De capaciteitsproblematiek in de geboortezorg wordt in verschillende regio’s steeds nijpender en meer voelbaar....
19 mei 2024

Webinar subsidieoproep versterking VSV’s terugkijken

Tijdens het webinar dat het CPZ samen organiseerde met ZonMw, de Federatie van VSV's en het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg...