Vacature projectleider Kansrijke Ontmoetingen

18 september 2023

Het CPZ is per direct op zoek naar een enthousiaste projectleider!

Het actieprogramma Kansrijke Start van het Ministerie van VWS bevat maatregelen om elk kind in Nederland een zo goed mogelijke start te geven. De eerste 1000 dagen van een kind zijn cruciaal voor een optimale kans op een goede en gezonde toekomst. Nog te veel kinderen hebben geen goede start. Het goed kunnen bereiken en beter begeleiden van kwetsbare gezinnen is daarom een belangrijke ambitie uit het actieprogramma Kansrijke Start.

Vanuit het actieprogramma Kansrijke Start van VWS voert het CPZ sinds 2019 het project Kansrijke Ontmoetingen uit. Een van de belangrijkste pijlers van het actieprogramma Kansrijke Start is de verbinding tussen de lokale partners in het sociaal en medisch domein te stimuleren. Het project Kansrijke Ontmoetingen geeft hier vanuit het perspectief van de geboortezorg invulling aan. Het project focust op het leggen en versterken van verbindingen op landelijk, regionaal en lokaal niveau tussen de geboortezorg en sociaal domein.

Dit project loopt t/m 2024. Wegens het aanstaande vertrek van de huidige projectleider zijn wij op zoek naar een nieuwe duizendpoot.

De hele vacature kun je hier lezen


Lees ook

13 mei 2024
Kansrijke Start

Webinar (Hoe) Stel jij de vraag: Wil je het komend jaar zwanger worden?

Op 19 juni nodigen we je uit voor een webinar dat draait om een belangrijke vraag: "Wil jij het komende...
30 april 2024
Kansrijke Start

Stimulans beleid Rookvrije Start 2024-2025

Roken tijdens de zwangerschap verhoogt het risico op perinatale sterfte en gezondheidscomplicaties zoals miskramen, vroeggeboorten, luchtweginfecties en kanker. Een zwangerschap...
18 april 2024
Kansrijke Start

Zevende voortgangsrapportage Kansrijke Start

Op 17 april heeft staatssecretaris Van Ooijen de jaarlijkse voortgangsrapportage Kansrijke Start en de landelijke monitor van het RIVM naar...