Webinar 'poppoli; en nu de praktijk!' terugkijken

Overzicht
Home > nieuws > Webinar 'poppoli; en nu de praktijk!' terugkijken

Op dinsdagavond 12 oktober 2021 vond een (veel te kort) webinar met praktijkvoorbeelden over zwangerschap en psychiatrische problematiek plaats. Het webinar was een vervolg op een theoretischer webinar over dat Poppoli, dat op 31 augustus jl plaatsvond. Als je eerst het theoretisch kader wilt bekijken, klik je hier.

Op deze 12e oktober namen de sprekers aan de hand van een praktijkcase de samenwerking, de uitdagingen, de timeline en de verschillen per regio door. Vanuit de verschillende perspectieven en disciplines ontstond een inspirerend webinar over screening, indicatiestelling, multiproblematiek en dat ene gezamenlijke doel: samenwerken om de beste start voor moeder en kind te genereren.

Met Mijke Lambregtse (kinder- en jeugdpsychiater, Erasmus MC) , Remke Dullemond (gynaecoloog-perinatoloog Jeroen Bosch Ziekenhuis en voorzitter Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap), Charmian Reiniers (verloskundige), Juliet Alblas (jeugdverpleegkundige) en SImone van der Veen (Adviseur Kraamzorg, Babythuiszorg).

Op