Nieuws Subsidieoproep ‘Implementatie...

Subsidieoproep 'Implementatie science practitioner Fellowship' van ZonMw

5 juli 2022

Ook voor Zwangerschap en geboorte

De subsidieoproep ‘Implementatie science practitioner Fellowship’ van ZonMw staat open. Dit is een subsidieoproep vanuit meerdere ZonMw programma’s. Vanuit het programma Zwangerschap en geboorte kunnen ook twee implementatie science practitioner fellowships worden toegekend.

Het gaat om een persoonsgebonden subsidie voor professionals werkzaam in de (geboorte)zorg die met het fellowship de kans krijgen om opgeleid te worden tot implementatie science practitioner: een recent (inter)nationaal erkend functieprofiel binnen het implementatieveld én binnen de zorg. De aanvragen worden beoordeeld op basis van een motivatiebrief, ambitie na afronding van het fellowshiptraject en keuze van implementatievraagstuk c.q. casus.

Voor het programma Zwangerschap en geboorte zijn specifieke criteria toegevoegd (2.2).    

Meer weten over de implementatie-fellows? Op 5 juli en 30 augustus organiseert ZonMw digitale spreekuren over deze oproep (en een andere oproep). En op 15 september specifiek voor de Implementatie Fellowships.

Meer weten? Neem contact op met ZonMw of lees verder


Lees ook

10 augustus 2022
CPZ algemeen nieuws

Verkort jaarverslag 2021: werkgroepen nader belicht

Het verkorte jaarverslag over 2021 is gepubliceerd. Een jaarverslag over weer een roerig jaar. Met corona, geboortegolven, capaciteitsproblematiek en uitgestelde...
26 juli 2022
CPZ algemeen nieuws

Marjolein ten Kroode nieuwe voorzitter CPZ

Marjolein ten Kroode is benoemd tot de nieuwe voorzitter van het CPZ. Ten Kroode pakt per 1 oktober 2022 het...
23 mei 2022
CPZ algemeen nieuws

Geboortezorgpartijen schrijven samen brief naar de Tweede Kamer

Enkele maanden geleden is een communicatie/PA-groep door de gezamenlijke geboortezorgpartijen (her)opgericht, die zich– op geleide van de actualiteit – richt...