Subsidieoproep 'Implementatie science practitioner Fellowship' van ZonMw

5 juli 2022

Ook voor Zwangerschap en geboorte

De subsidieoproep ‘Implementatie science practitioner Fellowship’ van ZonMw staat open. Dit is een subsidieoproep vanuit meerdere ZonMw programma’s. Vanuit het programma Zwangerschap en geboorte kunnen ook twee implementatie science practitioner fellowships worden toegekend.

Het gaat om een persoonsgebonden subsidie voor professionals werkzaam in de (geboorte)zorg die met het fellowship de kans krijgen om opgeleid te worden tot implementatie science practitioner: een recent (inter)nationaal erkend functieprofiel binnen het implementatieveld én binnen de zorg. De aanvragen worden beoordeeld op basis van een motivatiebrief, ambitie na afronding van het fellowshiptraject en keuze van implementatievraagstuk c.q. casus.

Voor het programma Zwangerschap en geboorte zijn specifieke criteria toegevoegd (2.2).    

Meer weten over de implementatie-fellows? Op 5 juli en 30 augustus organiseert ZonMw digitale spreekuren over deze oproep (en een andere oproep). En op 15 september specifiek voor de Implementatie Fellowships.

Meer weten? Neem contact op met ZonMw of lees verder


Lees ook

1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Vacature beleidsondersteuner CPZ

vacature beleidsondersteuner
1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders mei 2023 terugkijken

Tijdens de informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders wordt je bijgepraak over enkele belangrijke thema's uit de integrale geboortezorg.
30 mei 2023
CPZ algemeen nieuws

Interview met oud-bestuurslid Joël Gijzen

‘Toewerken naar integrale geboortezorg is een gecompliceerde opdracht, de faciliterende en aanjagende rol van het CPZ is belangrijk in dit...