Nieuwsbrief Kansrijke Start februari - Van start met de campagne Mamaliefde en Papaliefde is

9 maart 2021

In deze nieuwsbrief van februari nogmaals aandacht voor de campagne Mamaliefde en Papaliefde is. Lokale coalities, organisaties en professionals worden opgeroepen om gebruik te maken van de online toolkit en om de campagne posters en flyers te bestellen. Ook wordt de animatiefilm ‘Belang van een lokale coalitie Kansrijke Start’ met de vraag om deze binnen je eigen coalitie te verspreiden.

Verder aandacht aan het onderzoek dat in opdracht van VWS is uitgevoerd bij eerstelijns verloskundigen, jeugdartsen en –verpleegkundigen rondom signalering. In deze nieuwsbrief lees je meer over het onderzoek en de resultaten van het rapport ‘Drijfveren, obstakels en kansrijke aanknopingspunten bij het signaleren van kwetsbare gezinnen’. Een update rondom het wetsvoorstel prenataal huisbezoek door de JGZ en o.a. meer over de start van het ondersteuningsprogramma Lerende Lokale Monitor Kansrijke Start.


Lees ook

17 mei 2023
Kansrijke Start

Webinar 31 mei 'Een Kansrijke Start met GALA en SPUK'

Wat je als professionals in Kansrijke Start over het GALA en SPUK moet weten Op vrijdag 3 februari 2023 is...
16 mei 2023
Kansrijke Start

Regiotour ‘Samen voor een Kansrijke Start’

Na de succesvolle conferentie 'Samen voor een Kansrijke Start' nu een vervolg met de Regiotour.
10 mei 2023
Kansrijke Start

Webinar CenteringZorg en Kansrijke Start

Op dinsdag 25 april organiseerden wij van 20:00 tot 21:00 uur, live vanuit de studio, het webinar CenteringZorg en Kansrijke...