Nieuws Geboortezorgpartijen schrijven same...

Geboortezorgpartijen schrijven samen brief naar de Tweede Kamer

23 mei 2022

Enkele maanden geleden is een communicatie/PA-groep door de gezamenlijke geboortezorgpartijen (her)opgericht, die zich– op geleide van de actualiteit – richt op gezamenlijke communicatie t.a.v. issues, stakeholders, politiek en achterban. In de aanloop naar het verzameldebat Acute zorg / Eerstelijnszorg / Bloedvoorziening / Medisch zorglandschap / Medisch specialistische zorg / Mondzorg / Zwangerschap en geboorte op 25 mei 2022 (https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2022A01515) heeft deze communicatie/PA-groep een gezamenlijke brief over de geboortezorg geschreven en verstuurd naar de leden van de vaste kamercommissie VWS.

Met de brief informeren we kamerleden over de stand van zaken in de integrale geboortezorg en attenderen we hen op belangrijke aandachtspunten. We vragen hen de punten naar voren te brengen in het commissiedebat.


Lees ook

10 augustus 2022
CPZ algemeen nieuws

Verkort jaarverslag 2021: werkgroepen nader belicht

Het verkorte jaarverslag over 2021 is gepubliceerd. Een jaarverslag over weer een roerig jaar. Met corona, geboortegolven, capaciteitsproblematiek en uitgestelde...
26 juli 2022
CPZ algemeen nieuws

Marjolein ten Kroode nieuwe voorzitter CPZ

Marjolein ten Kroode is benoemd tot de nieuwe voorzitter van het CPZ. Ten Kroode pakt per 1 oktober 2022 het...
5 juli 2022
CPZ algemeen nieuws

Subsidieoproep 'Implementatie science practitioner Fellowship' van ZonMw

Een nieuwe subsidie oproep van ZonMw staat open. Aanvragen kan tot 4 oktober 2022.