Geboortezorgpartijen schrijven samen brief naar de Tweede Kamer

23 mei 2022

Enkele maanden geleden is een communicatie/PA-groep door de gezamenlijke geboortezorgpartijen (her)opgericht, die zich– op geleide van de actualiteit – richt op gezamenlijke communicatie t.a.v. issues, stakeholders, politiek en achterban. In de aanloop naar het verzameldebat Acute zorg / Eerstelijnszorg / Bloedvoorziening / Medisch zorglandschap / Medisch specialistische zorg / Mondzorg / Zwangerschap en geboorte op 25 mei 2022 (https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2022A01515) heeft deze communicatie/PA-groep een gezamenlijke brief over de geboortezorg geschreven en verstuurd naar de leden van de vaste kamercommissie VWS.

Met de brief informeren we kamerleden over de stand van zaken in de integrale geboortezorg en attenderen we hen op belangrijke aandachtspunten. We vragen hen de punten naar voren te brengen in het commissiedebat.


Lees ook

1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Vacature beleidsondersteuner CPZ

vacature beleidsondersteuner
1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders mei 2023 terugkijken

Tijdens de informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders wordt je bijgepraak over enkele belangrijke thema's uit de integrale geboortezorg.
30 mei 2023
CPZ algemeen nieuws

Interview met oud-bestuurslid Joël Gijzen

‘Toewerken naar integrale geboortezorg is een gecompliceerde opdracht, de faciliterende en aanjagende rol van het CPZ is belangrijk in dit...