Terugkijken! Themabijeenkomst digitale gegevensuitwisseling

10 december 2020

Op weg naar digitale gegevensuitwisseling in de regio’s

Dinsdag 8 december 2020 ontving Marleen Kruijt, senior beleidsadviseur van het CPZ, online verschillende gasten om ervaringen te delen over digitale gegevensuitwisseling in hun regio. Met hen sprak Marleen over hun aanpak en de uitdagingen van dit complexe traject. (tekst gaat verder onder de video)

Eric de Groot (senior adviseur bij ROS Raedelijn) vertelt over de regio Utrecht. Hier vind je de publicatie over de stand van zaken in de regio Utrecht.

Nienke Lemstra (projectleider zorginnovatie van RSO Stichting Gerrit) vertelt over digitale gegevensuitwisseling in de regio Noord Nederland. Lees meer over de subsidieaanvraag in de regio Noord.

Peter Boudewijn (voorzitter Raad van bestuur RST Zorgverleners, kraamzorg) vertelt over de regio Rijnmond. Hier vind je sheets over de regio Rijnmond.

Hester Rippen, directeur Stichting Kind en Ziekenhuis en bestuurder CPZ, vertelde over het belang van digitale gegevensuitwisseling vanuit de cliënt en Sonia Jennings, bestuurder VIPP Babyconnect was aanwezig om vragen te beantwoorden.

Tijdens deze toegankelijke bijeenkomst zijn veel vragen gesteld in de chat. Samen met Babyconnect zijn deze beantwoord en in een overzicht gezet. Bekijk ze hier.

Voor inhoudelijke vragen voor je regio kun je het beste contact opnemen met het ondersteuningsteam van VIPP Babyconnect. Hier vind je de gegevens.


Lees ook

1 februari 2024
Gegevensuitwisseling

PGO in de geboortezorg live!

Maandag 22 januari werd het startsein gegeven voor het PGO in de geboortezorg door de zwangere Anne Talman en echoscopist...
27 november 2023
Gegevensuitwisseling

Livegang PGO Geboortezorg & PGO informatiepunt

Op maandag 22 januari 2024 organiseert Gerrit, de RSO in Noord-Nederland, de feestelijke livegang van PGO's in de geboortezorg in...
13 november 2023
Gegevensuitwisseling

Overeenstemming leveranciers VIS-en en partnerschappen over samenwerking digitale gegevensdeling.

Vrijdag 10 november hebben de regionale partnerschappen van VIPP Babyconnect en leveranciers Onatal en Orfeus overeenstemming bereikt over de samenwerking...