Webcast ‘Waardegedreven zorg vereist waardegedreven bekostiging’

17 november 2020

Op 3 december organiseert Linnean samen met Menzis en Zilveren Kruis de webcast ‘Waardegedreven zorg vereist waardegedreven bekostiging’. Tijdens de webcast hoor je meer over waardegericht inkopen voor CVA-zorgbundel, angst en depressie en integrale geboortezorg.

Deskundigen aan het woord

Jan Fokke Mulder, gespreksleider van de avond, gaat in gesprek met Frank Eijkenaar (ESHPM) over de theorie van bekostiging en zorgbundels. Frederique van Duuren (Zilveren Kruis) en Arnoud van der Geijs (Menzis), beiden zorginkopers, lichten hun geleerde lessen toe. Zorgverleners rond de genoemde initiatieven zullen ook aan het woord komen. Laat je tijdens deze webcast meenemen in de wereld van waardegericht inkopen. Tijdens de uitzending kunt je vragen stellen. Alle vragen worden live of achteraf opgevolgd.

Meer informatie over aanmelden en het programma lees je op deze pagina van Linnean


Lees ook

20 maart 2024
Kwaliteit

Webinar triage in de geboortezorg terugkijken

Dinsdagmiddag 19 maart organiseerde het CPZ een webinar over het thema triage in de geboortezorg. Wat is triage nu precies...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.
25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...