Preconceptionele gezondheid: visuele vormgeving

26 juli 2021

Op 25 juni 2021 is de pledge preconceptionele gezondheid door 16 partijen bestuurlijk getekend. Tijdens het gesprek is met elkaar gedeeld met welke gedachten een ieder de komende tijd gaat bijgedragen aan de uitwerking van zes thema’s om afspraken te maken over hoe professionals de centrale vraag ‘Wilt u het komende jaar zwanger worden’ zonder terughoudendheid gaan stellen.

Van deze bijeenkomst is een visuele samenvatting gemaakt. Je kunt deze gebruiken voor je eigen communicatie uitingen over dit thema. Daarnaast is de visuele samenvatting ook in de vorm van een digitale ansichtkaart ontwikkeld. Het is mogelijk om het eigen logo hieraan toe te voegen en de kaart bijvoorbeeld te gebruiken om het thema preconceptionele gezondheid binnen en buiten je organisatie onder de aandacht te brengen.

De visuele samenvatting kun je hier downloaden.

De ansichtkaart kun je hier downloaden.


Lees ook

14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...
31 oktober 2023
Preventie

ZwangerWijzer volledig vernieuwd

ZwangerWijzer helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap d.m.v. het invullen van een online vragenlijst.
26 oktober 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - 30 oktober - 3 november: week van Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Van 30 oktober t/m 3 november viert het actieprogramma Kansrijke Start de jubileumweek Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil! In deze...