Meld je nog aan voor VSV/IGO bestuurdersbijeenkomst digitale gegevensuitwisseling op 8 december!

Overzicht
Home > nieuws > Meld je nog aan voor VSV/IGO bestuurdersbijeenkomst digitale gegevensuitwisseling op 8 december!

Hoe zijn VSV’s in de regio’s aan de slag met het realiseren van digitale gegevensuitwisseling? Waarom is het mogelijk maken van digitale gegevensuitwisseling een prioriteit voor je VSV? Welke organisaties kunnen ondersteunen bij dit traject? Laat je informeren en stel je vragen via de chat.

Peter Boudewijn (voorzitter Raad van bestuur RST Zorgverleners, kraamzorg) uit de regio Rijnmond, Nienke Lemstra (projectleider zorginnovatie van RSO Stichting Gerrit) uit de regio Noord Nederland en Eric de Groot (senior adviseur bij ROS Raedelijn) uit de regio Utrecht gaan met Marleen Kruijt (senior beleidsadviseur CPZ) in gesprek over dit complexe traject, hun ervaringen, aanpak en uitdagingen. Hester Rippen, directeur Stichting Kind en Ziekenhuis en bestuurder CPZ, vertelt over het belang van digitale gegevensuitwisseling en Sonia Jennings, bestuurder VIPP Babyconnect is aanwezig om vragen te beantwoorden.

VSV bestuurders en zorgprofessionals die zich bezig houden met digitale gegevensuitwisseling in hun VSV worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Dinsdag 8 december van 16.30 tot uiterlijk 18.00 uur zien we elkaar graag digitaal. De bijeenkomst vindt plaats via ZOOM.

Aanmelden evenement