Geef je op voor het spreekuur juridische organisatie & samenwerking!

5 oktober 2023

Hebben jij en je collega’s plannen om op organisatieniveau een volgende stap te zetten? Je bent met een groep zorgverleners welkom op de Oudlaan in Utrecht om te werken aan die volgende stap.  Aan het eind van het spreekuur heb je een plan van aanpak dat je helpt om verder te komen. Bovendien ben je wegwijs geworden in de hulpbronnen en formats op kennisnetgeboortezorg.nl die zijn ontwikkeld voor zorgverleners in de regio om te helpen bij het verbeteren van de organisatie en samenwerking in geboortezorg. 

Wat kun je verwachten?  

Jullie gaan in gesprek met deskundigen van en namens het CPZ op het gebied van organisatie en veranderkunde, visievorming en  juridisch advies. Afhankelijk van jullie hulpvraag is er een gesprek van ongeveer 1,5 a 2 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur.

Met een fysieke bijeenkomst op de Oudlaan in Utrecht kunnen we jullie het best ondersteunen maar als dat niet lukt kan het ook online.

Beschikbare data

Er zijn spreekuren ingepland over het thema Juridische organisatie en formalisatie en over Organisatie en samenwerking. Hieronder vind je een overzicht van data waarin we deze thema’s bespreken: 

Juridische organisatie en formalisatie (het worden van een entiteit)

Aan welke rechtspersoon kun je denken en hoe wordt je er een?

  • Maandag 23 oktober: 13.30 – 15.15 uur
  • Maandag 23 oktober: 15.40 – 17.30 uur 
  • Vrijdag 24 november: 10.00 -12.00 uur 
  • Vrijdag 24 november: 13.00 -15.00 uur 
  • Vrijdag 15 december: 10.00 – 12.00 uur 
  • Vrijdag 15 december: 13.00 – 15.00 uur 
Organisatie en samenwerking 
  • Dinsdag 7 november: 10.00 – 11.30 uur  
  • Dinsdag 7 november: 13.00 – 14.30 uur 
  • Woensdag 13 december: 10.00 – 11.30 uur  
  • Woensdag 13 december: 13.00 – 14.30 uur 
Wat hebben wij van jou nodig? 

Een concreet geformuleerde hulpvraag van jullie regio en wat jullie willen bereiken aan het eind van de sessie. Wij stellen aan de hand van deze inventarisatie het ondersteuningsteam samen dat jullie gaat meenemen tijdens het spreekuur. 

Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaande button:

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar communicatie@collegepz.nl. Je kunt ook alvast het webinar bekijken over dit onderwerp. Kijk dan hier.

We kijken er naar uit met jullie in gesprek te gaan!

Margreet Vroomen 
Peter Buisman  Marleen Kruijt-de Ruijter 


Lees ook

6 juni 2024
Organisatie en bekostiging

Nieuw: Handreiking bekostiging van zorgverschuiving

Vanaf vandaag is de handreiking bekostiging voor de zorgverschuiving beschikbaar! De handreiking is opgesteld naar aanleiding van de drie in...
6 juni 2024
Organisatie en bekostiging

Uitnodiging drieluik bekostiging zorgverschuiving

Van woorden naar daden Ben je betrokken bij een project rondom passende zorg of zorgverschuiving? En wil je een volgende...
23 april 2024
Organisatie en bekostiging

CPZ Juridische Helpdesk voor integrale geboortezorg

Wist je dat het CPZ een digitale helpdesk heeft voor juridische vraagstukken die spelen rond integrale geboortezorg? Denk hierbij aan...