Conferentie “Samen verder met Kansrijke Start” donderdag 6 februari 2020 | De Rijtuigenloods | Amersfoort

9 december 2019

Na de lancering van het actieprogramma Kansrijke Start eind 2018 vond in april 2019 de landelijke Startbijeenkomst lokale coalities plaats. Nu – negen kansrijke maanden verder – wordt in februari 2020 een volgende landelijke conferentie georganiseerd. In deze conferentie gaan we samen verder aan de slag met Kansrijke Start: ieder kind verdient een optimale kans op een goede en gezonde toekomst.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de conferentie op 6 februari 2020 ontmoeten alle betrokkenen van het programma elkaar en bieden wij u handvatten en kennis aan voor uw gezamenlijke aanpak. Het belooft een inspirerende dag te worden waarbij u naast een plenair deel, ook workshops kunt volgen en ervaringen kunt uitwisselen. De conferentie wordt georganiseerd door VWS in samenwerking met Pharos en het College Perinatale Zorg.


Lees ook

7 december 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start november

In deze nieuwsbrief word je meegenomen in een aantal mooie, inspirerende nieuwsartikelen en wat zich afgelopen maand heeft afgespeeld. Bijvoorbeeld...
14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...
31 oktober 2023
Preventie

ZwangerWijzer volledig vernieuwd

ZwangerWijzer helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap d.m.v. het invullen van een online vragenlijst.