Beveiligde website voor delen cliëntgegevens in de geboortezorg

6 april 2020

Het delen van zorggegevens tussen zorgverleners onder de huidige bijzondere omstandigheden blijkt niet eenvoudig. Daarom stelt stichting CareCodex vanaf vandaag een beveiligde website beschikbaar waarop zorgverleners gegevens over hun cliënten kunnen delen. Dit tijdelijk platform biedt een beveiligde omgeving waarin je als zorgverlener de noodzakelijke relevante zorggegevens digitaal beschikbaar kan stellen. Voor het gebruik hiervan worden geen extra kosten in rekening gebracht, behalve de kosten voor gebruik van de eigen mobiel en het vesturen van een sms.

Voor meer informatie kun je terecht op: https://carecodex.org/methode/projecten/uitwisselingsplatform/

Wil je vanwege de coronacrisis direct gebruik gaan maken van het uitwisselingsplatform? Neem dan contact op met: ezorg@carecodex.org of 085 301 54 19.


Lees ook

27 november 2023
Gegevensuitwisseling

Livegang PGO Geboortezorg & PGO informatiepunt

Op maandag 22 januari 2024 organiseert Gerrit, de RSO in Noord-Nederland, de feestelijke livegang van PGO's in de geboortezorg in...
13 november 2023
Gegevensuitwisseling

Overeenstemming leveranciers VIS-en en partnerschappen over samenwerking digitale gegevensdeling.

Vrijdag 10 november hebben de regionale partnerschappen van VIPP Babyconnect en leveranciers Onatal en Orfeus overeenstemming bereikt over de samenwerking...
6 juli 2023
Gegevensuitwisseling

Wegiz vanaf 1 juli in werking

De Wet Electronische Gegevensuitwisseling in de Zorg (Wegiz) is op 1 juli ingegaan. Dat betekent dat zorgaanbieders wettelijk verplicht worden om zorggegevens electronisch uit te wisselen.