Zwangeren en/of jonge ouders gezocht voor groepsgesprek geboortezorg op 9 januari 2020

Overzicht
Home > nieuws > Zwangeren en/of jonge ouders gezocht voor groepsgesprek geboortezorg op 9 januari 2020

Beste zwangere, moeder, vader

Laat je mening horen!

Wat vind jij belangrijk in de samenwerking tussen jouw verloskundige, gynaecoloog, kraamverzorgende en eventueel andere betrokkenen tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode?

Eind 2009 kwam het rapport “een goed begin, veilige zorg rond zwangerschap en geboorte” uit. Mede door dit rapport is de samenwerking tussen verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden en andere zorgverleners sterk veranderd. Er wordt steeds meer samen voor en samen met een zwangere gezorgd in plaats van apart.

Alle zorgverleners in de geboortezorg hebben zich regionaal verenigd binnen zogenoemde Verloskundige Samenwerkingsverbanden. Hier maken zij afspraken met elkaar om de kwaliteit van de geboortezorg te verbeteren. Om hen te helpen met het maken van de juiste afspraken willen we je vragen jouw mening te geven:

Wat heb jij nodig aan samenwerkingsafspraken tussen jouw zorgverleners?

Over dit onderwerp organiseren wij een groepsgesprek.

Wie zoeken we?

Wij zoeken vrouwen en/of partners die op dit moment zwanger zijn of minder dan 2 jaar geleden een kindje kregen.

Het gesprek vindt plaats in groepsvorm van maximaal 12 personen.

Wil jij jouw ervaring delen?
Meld je dan aan voor dit gesprek op donderdag 9 januari 2020 , 19.30-21.00/21.30 uur. Oudlaan 4, Utrecht
Als dank ontvang je een attentie en reiskosten worden vergoed.

Meer informatie of aanmelden kan via Annemarie Idema: Annemarieidema@collegepz.nl Het College Perinatale Zorg (CPZ) is een netwerkorganisatie, opgericht door Bo Geboortezorg, KNOV, NVOG, NVK, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland en Zorgverzekeraars Nederland. We zetten ons in voor integrale zorg en preventie rond zwangerschap en geboorte. Samen werken we aan de best mogelijke start voor elke zwangere, elke kind en elk gezin.