Uitgesteld! Webinar Samenwerking geboortezorg-JGZ in het VSV maandag 30 november

12 november 2020

Helaas kan het webinar niet doorgaan en wordt een nieuwe datum gepland in 2021. Wij houden je op de hoogte via onze website en nieuwsbrief.

Op maandagavond  30 november vindt het webinar van 20.00 tot 21.00 uur plaats.  

Aan tafel zitten Anja Ton en Gerdien Halfman, beiden vanuit VSV Samen Nijmegen en omgeving. Anja is gezondheidsmakelaar school en jeugd en werkt bij de GGD Gelderland Zuid. Zij is door de gemeente Nijmegen aangesteld als projectleider Gezonde Start en vice voorzitter van de Programmaraad van VSV Samen Nijmegen en omgeving. Gerdien is manager strategie en ontwikkeling bij Kraamzorg Zuid-Gelderland en voorzitter van de Programmaraad van VSV Samen Nijmegen en omgeving. 

Binnen het VSV Samen Nijmegen en omgeving wordt al langer samengewerkt met onder andere de JGZ. In het Webinar vertellen Anja en Gerdien hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Waar zijn ze trots op en waar hebben ze zorgen over? Wat zijn tips voor andere VSV’en en JGZ organisaties? Het delen van good practises staat voorop in dit webinar.  


Lees ook

1 juni 2023
Kansrijke Start

Webinar 31 mei 'Een Kansrijke Start met GALA en SPUK' terugkijken

Wat je als professionals in Kansrijke Start over het GALA en SPUK moet weten Op vrijdag 3 februari 2023 is...
16 mei 2023
Kansrijke Start

Regiotour ‘Samen voor een Kansrijke Start’

Na de succesvolle conferentie 'Samen voor een Kansrijke Start' nu een vervolg met de Regiotour.
10 mei 2023
Kansrijke Start

Webinar CenteringZorg en Kansrijke Start

Op dinsdag 25 april organiseerden wij van 20:00 tot 21:00 uur, live vanuit de studio, het webinar CenteringZorg en Kansrijke...