Uitgesteld! Webinar Samenwerking geboortezorg-JGZ in het VSV maandag 30 november

12 november 2020

Helaas kan het webinar niet doorgaan en wordt een nieuwe datum gepland in 2021. Wij houden je op de hoogte via onze website en nieuwsbrief.

Op maandagavond  30 november vindt het webinar van 20.00 tot 21.00 uur plaats.  

Aan tafel zitten Anja Ton en Gerdien Halfman, beiden vanuit VSV Samen Nijmegen en omgeving. Anja is gezondheidsmakelaar school en jeugd en werkt bij de GGD Gelderland Zuid. Zij is door de gemeente Nijmegen aangesteld als projectleider Gezonde Start en vice voorzitter van de Programmaraad van VSV Samen Nijmegen en omgeving. Gerdien is manager strategie en ontwikkeling bij Kraamzorg Zuid-Gelderland en voorzitter van de Programmaraad van VSV Samen Nijmegen en omgeving. 

Binnen het VSV Samen Nijmegen en omgeving wordt al langer samengewerkt met onder andere de JGZ. In het Webinar vertellen Anja en Gerdien hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Waar zijn ze trots op en waar hebben ze zorgen over? Wat zijn tips voor andere VSV’en en JGZ organisaties? Het delen van good practises staat voorop in dit webinar.  


Lees ook

21 februari 2024
Kansrijke Start

Regiotour 2024 ‘Samen voor een Kansrijke Start’

De regiotour 'Samen voor een Kansrijke Start' in 2023 was een succes waarop we veel enthousiaste reacties kregen! Het CPZ...
20 februari 2024
Kansrijke Start

Nieuwe video’s Rookvrije Start voor zorgprofessionals

Wil je in een paar minuten je kennis bijspijkeren? Rookvrije Start legt in drie nieuwe video’s uit wat een verslaving...
6 februari 2024
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start januari 2024

In de eerste nieuwsbrief Kansrijke Start van 2024 vijf mooie artikelen met o.a. een oproep om je aan te melden...