Jaarverslag CPZ 2022: 'Samen leren, integraal verbeteren'

18 juli 2023

Het jaarverslag van het CPZ is gepubliceerd met daarin de highlights uit 2022. Afgelopen jaar is er met de geboortezorgpartijen, professionals in het veld en andere stakeholders in de sector weer veel werk gezet. 2022 stond bij het CPZ in het teken van meerjarige trajecten, waaronder de introductie van de PREM en de herijking van de ZIG. Ook capaciteitsproblematiek en het thema Kansrijke Start had alle aandacht.

In het jaarverslag nodigt bestuursvoorzitter Marjolein ten Kroode iedereen via een video uit om het jaarverslag te bekijken en komen er diverse beleidsadviseurs aan het woord om jullie mee te nemen in belangrijke projecten waar afgelopen jaar met veel gedrevenheid aan is gewerkt. Ook vertellen onze collega’s wat er in 2023 op de planning staat.

2022 stond in het teken van samen leren en elkaar inspireren! We wensen je veel plezier bij het lezen van het jaarverslag. Je kunt het jaarverslag meteen downloaden via de button of bekijken via onderstaande afbeelding.


Lees ook

20 september 2023
CPZ algemeen nieuws

Prinsjesdag 2023: aandacht voor bestaanszekerheid en armoedebestrijding

Met een demissionair kabinet was het qua beleid een ‘lichte’ Prinsjesdag. Een afgetreden kabinet neemt geen ingrijpende besluiten en handelt...
8 september 2023
CPZ algemeen nieuws

Werkgroepen op kennisnetgeboortezorg.nl vernieuwd!

Ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden van de vernieuwde online werkgroepen op kennisnetgeboortezorg. Met een persoonlijk dashboard, de nieuwe...
27 juli 2023
CPZ algemeen nieuws

Effect val kabinet op de geboortezorg

Op 7 juli 2023 kwam het nieuws naar buiten dat kabinet Rutte-IV is gevallen. De verkiezingen vinden plaats op 22...