Jaarverslag CPZ 2022: ‘Samen leren, integraal verbeteren’

18 juli 2023

Het jaarverslag van het CPZ is gepubliceerd met daarin de highlights uit 2022. Afgelopen jaar is er met de geboortezorgpartijen, professionals in het veld en andere stakeholders in de sector weer veel werk gezet. 2022 stond bij het CPZ in het teken van meerjarige trajecten, waaronder de introductie van de PREM en de herijking van de ZIG. Ook capaciteitsproblematiek en het thema Kansrijke Start had alle aandacht.

In het jaarverslag nodigt bestuursvoorzitter Marjolein ten Kroode iedereen via een video uit om het jaarverslag te bekijken en komen er diverse beleidsadviseurs aan het woord om jullie mee te nemen in belangrijke projecten waar afgelopen jaar met veel gedrevenheid aan is gewerkt. Ook vertellen onze collega’s wat er in 2023 op de planning staat.

2022 stond in het teken van samen leren en elkaar inspireren! We wensen je veel plezier bij het lezen van het jaarverslag. Je kunt het jaarverslag meteen downloaden via de button of bekijken via onderstaande afbeelding.


Lees ook

3 juni 2024
Cliëntparticipatie

Aanvraag nieuw advies Vitamine K

Staatssecretaris Van Ooijen heeft de Gezondheidsraad gevraagd opnieuw te bezien wat de beste toedieningsvorm zou zijn van vitamine K bij...
8 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Kamerbrief stand van zaken landelijke geboortezorg voorjaar 2024

Minister Dijkstra van Medische Zorg heeft op 22 april de Tweede Kamer geïnformeerd over de stand van zaken in de...
1 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Minister van VWS informeert Kamer over voortgang IZA en IZA-congres

In de brief geeft minister Helder aan dat het congres het succes van het IZA illustreert. Volgens de ministers gaat...