Jaarverslag CPZ 2022: ‘Samen leren, integraal verbeteren’

18 juli 2023

Het jaarverslag van het CPZ is gepubliceerd met daarin de highlights uit 2022. Afgelopen jaar is er met de geboortezorgpartijen, professionals in het veld en andere stakeholders in de sector weer veel werk gezet. 2022 stond bij het CPZ in het teken van meerjarige trajecten, waaronder de introductie van de PREM en de herijking van de ZIG. Ook capaciteitsproblematiek en het thema Kansrijke Start had alle aandacht.

In het jaarverslag nodigt bestuursvoorzitter Marjolein ten Kroode iedereen via een video uit om het jaarverslag te bekijken en komen er diverse beleidsadviseurs aan het woord om jullie mee te nemen in belangrijke projecten waar afgelopen jaar met veel gedrevenheid aan is gewerkt. Ook vertellen onze collega’s wat er in 2023 op de planning staat.

2022 stond in het teken van samen leren en elkaar inspireren! We wensen je veel plezier bij het lezen van het jaarverslag. Je kunt het jaarverslag meteen downloaden via de button of bekijken via onderstaande afbeelding.


Lees ook

25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...
2 november 2023
CPZ algemeen nieuws

CPZ-directeur Dineke Moerman maakt overstap naar TOPGGz

Dineke Moerman start op 1 februari 2024 als directeur bij TOPGGz. Ze was bijna 7 jaar directeur van het College...
2 november 2023
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma implementatie basiskader VSV’s

In april 2023 is het Basiskader voor Verloskundig Samenwerkingsverbanden bestuurlijk vastgesteld door alle landelijke geboortezorgpartijen. Inmiddels heeft het ministerie van...