Verkort jaarverslag 2021: werkgroepen nader belicht

10 augustus 2022

Het verkorte jaarverslag over 2021 is gepubliceerd. Een jaarverslag over weer een roerig jaar. Met corona, geboortegolven, capaciteitsproblematiek en uitgestelde zorg is de grootste vraag geweest hoe zorg voor moeder en kind veilig en beschikbaar kon blijven.

We zouden bijna vergeten dat er achter de schermen óók heel veel werk is en wordt verricht. Daarom hebben we in dit publicitair jaarverslag over 2021 vier van de gezamenlijke werkgroepen in de geboortezorg belicht.

Belangrijke werkgroepen waarin geboortezorgpartijen werken aan de beste geboortezorg voor elke moeder, elk gezin en elke baby.

In dit jaarverslag komen de volgende sprekers aan het woord:

  • Maurice Wouters (gynaecoloog en perinatoloog AMC) over de werkgroep Actualisatie ZIG
  • Corina Munts (beleidsadviseur Bo Geboortezorg) over de werkgroep Indicatoren
  • Karin Boode (beleidsadviseur GGDGHOR Nederland) over de Goede Start-tafel
  • Myrna Knol (verloskundige, coach en podcastmaker) over de Denktank

Samen vertelt het ons het verhaal van de geboortezorg; een verhaal over gezette stappen en de weg die nog te gaan is. Een verhaal over visie en de wil om vooruit te komen.

Samen verder.


Lees ook

14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Veronique Esman (NVZ) nieuw bestuurslid CPZ

Het CPZ bestuur heeft per 1 januari 2024 Veronique Esman benoemd als bestuurslid op voordracht van de NVZ. Veronique volgt...
25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...