Uitstel deadline subsidietrajecten ZONMw

7 april 2020

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft grote invloed op de samenleving en treft ons allemaal. Graag brengen wij je op de hoogte van de aanpassingen die ZonMw in haar werkwijze doet in verband met deze zeer uitzonderlijke situatie.

In het kort komt dat neer op het volgende:

  • Nieuwe subsidierondes gaan niet open tot 13 april 2020. Begin april wordt de situatie opnieuw beoordeeld en volgt een eventueel aanvullend besluit.-
  • De indieningstermijn van alle openstaande subsidieoproepen met een deadline die valt tussen 17 maart tot en met 30 april is met 2 maanden verlengd. Hierop zijn echter ook enkele uitzonderingen. Kijk voor de juiste datum in de subsidieoproep in de subsidiekalender.

Meer informatie en nieuws over aanpassingen in de werkwijze van ZonMw vanwege het coronavirus (COVID-19) kun je vinden op www.zonmw.nl/corona. Hier staat per onderwerp het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar zwangerschap_en_geboorte@zonmw.nl. Belangrijke ontwikkelingen verspreidt ZONMw daarnaast via : LinkedIn, Twitter en Facebook.


Lees ook

8 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Kamerbrief stand van zaken landelijke geboortezorg voorjaar 2024

Minister Dijkstra van Medische Zorg heeft op 22 april de Tweede Kamer geïnformeerd over de stand van zaken in de...
1 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Minister van VWS informeert Kamer over voortgang IZA en IZA-congres

In de brief geeft minister Helder aan dat het congres het succes van het IZA illustreert. Volgens de ministers gaat...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.