Uitstel deadline subsidietrajecten ZONMw

Overzicht
Home > nieuws > Uitstel deadline subsidietrajecten ZONMw

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft grote invloed op de samenleving en treft ons allemaal. Graag brengen wij je op de hoogte van de aanpassingen die ZonMw in haar werkwijze doet in verband met deze zeer uitzonderlijke situatie.

In het kort komt dat neer op het volgende:

  • Nieuwe subsidierondes gaan niet open tot 13 april 2020. Begin april wordt de situatie opnieuw beoordeeld en volgt een eventueel aanvullend besluit.-
  • De indieningstermijn van alle openstaande subsidieoproepen met een deadline die valt tussen 17 maart tot en met 30 april is met 2 maanden verlengd. Hierop zijn echter ook enkele uitzonderingen. Kijk voor de juiste datum in de subsidieoproep in de subsidiekalender.

Meer informatie en nieuws over aanpassingen in de werkwijze van ZonMw vanwege het coronavirus (COVID-19) kun je vinden op www.zonmw.nl/corona. Hier staat per onderwerp het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar zwangerschap_en_geboorte@zonmw.nl. Belangrijke ontwikkelingen verspreidt ZONMw daarnaast via : LinkedIn, Twitter en Facebook.