Subsidieoproep ZonMw Programma: ‘Verbeteren lokale praktijk onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap’

31 oktober 2019

Wil je de lokale praktijk verbeteren op het gebied van onbedoelde zwangerschap en/of kwetsbaar (jong) ouderschap begeleid met onderzoek? Je kunt nu in aanmerking komen voor een startbudget van € 50.000,-. Dien uiterlijk 21 januari 2020 een motivatiebrief in.

Samenwerking: gemeente, praktijk, uitvoering en onderzoek

Het startbudget is bedoeld voor het opstellen van een gezamenlijk plan ter verbetering van de lokale praktijk. Een (te vormen) samenwerkingsverband van gemeente(n), praktijk- en uitvoeringsorganisatie(s) en een onderzoeksorganisatie kan een subsidieaanvraag indienen. De basis voor de praktijkverbetering is de lokale behoefte. In een gezamenlijk plan beschrijft je de praktijkverbetering en hoe dit wordt begeleid met praktijkgericht (actie)onderzoek.

Informatiebijeenkomst 5 november 2019

Ben je geïnteresseerd om een motivatiebrief in te dienen, maar heb je meer informatie nodig? Of ben je op zoek naar samenwerkingspartners? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van ZonMw op 5 november 2019 (10:00-13:00) in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Meer informatie over de subsidieoproep? Kijk hier


Lees ook

13 mei 2024
Kansrijke Start

Webinar (Hoe) Stel jij de vraag: Wil je het komend jaar zwanger worden?

Op 19 juni nodigen we je uit voor een webinar dat draait om een belangrijke vraag: "Wil jij het komende...
30 april 2024
Kansrijke Start

Stimulans beleid Rookvrije Start 2024-2025

Roken tijdens de zwangerschap verhoogt het risico op perinatale sterfte en gezondheidscomplicaties zoals miskramen, vroeggeboorten, luchtweginfecties en kanker. Een zwangerschap...
18 april 2024
Kansrijke Start

Zevende voortgangsrapportage Kansrijke Start

Op 17 april heeft staatssecretaris Van Ooijen de jaarlijkse voortgangsrapportage Kansrijke Start en de landelijke monitor van het RIVM naar...