Subsidieoproep ZonMw Programma: ‘Verbeteren lokale praktijk onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap’

31 oktober 2019

Wil je de lokale praktijk verbeteren op het gebied van onbedoelde zwangerschap en/of kwetsbaar (jong) ouderschap begeleid met onderzoek? Je kunt nu in aanmerking komen voor een startbudget van € 50.000,-. Dien uiterlijk 21 januari 2020 een motivatiebrief in.

Samenwerking: gemeente, praktijk, uitvoering en onderzoek

Het startbudget is bedoeld voor het opstellen van een gezamenlijk plan ter verbetering van de lokale praktijk. Een (te vormen) samenwerkingsverband van gemeente(n), praktijk- en uitvoeringsorganisatie(s) en een onderzoeksorganisatie kan een subsidieaanvraag indienen. De basis voor de praktijkverbetering is de lokale behoefte. In een gezamenlijk plan beschrijft je de praktijkverbetering en hoe dit wordt begeleid met praktijkgericht (actie)onderzoek.

Informatiebijeenkomst 5 november 2019

Ben je geïnteresseerd om een motivatiebrief in te dienen, maar heb je meer informatie nodig? Of ben je op zoek naar samenwerkingspartners? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van ZonMw op 5 november 2019 (10:00-13:00) in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Meer informatie over de subsidieoproep? Kijk hier


Lees ook

14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...
31 oktober 2023
Preventie

ZwangerWijzer volledig vernieuwd

ZwangerWijzer helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap d.m.v. het invullen van een online vragenlijst.
26 oktober 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - 30 oktober - 3 november: week van Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Van 30 oktober t/m 3 november viert het actieprogramma Kansrijke Start de jubileumweek Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil! In deze...