Publicitair jaarverslag College Perinatale Zorg 2020

9 augustus 2021

Een bewogen jaar waarin de coronacrisis de wereld volledig op zijn kop zette… Voor de zorg, voor geboortezorgprofessionals, voor mens en maatschappij; dat was 2020.

De geboortezorg heeft zich echter – in onzekere tijden –  flexibel en doortastend getoond.

In dit verkorte jaarverslag blikken we aan de hand van gefilmde interviews met Geri Bonhof (voorzitter bestuur CPZ), Dineke Moerman (directeur CPZ), Koos van der Velden (hoogleraar Radboud UMC, voorzitter ZonMW programma Zwangerschap en Geboorte) en Hester Rippen (directeur stichting Kind en Ziekenhuis en bestuurder CPZ) terug op 2020, een jaar waarin, ondanks Covid-19, opnieuw grote stappen gezet zijn richting integrale zorg en preventie rond zwangerschap en geboorte.

Met een klik op het plaatje open je het verkorte jaarverslag in magazinestyle. Wij wensen jullie veel lees- en kijkplezier!

Wil je liever de pagina’s één voor één lezen? Gebruik dan deze pagina-voor-pagina-link


Lees ook

14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Veronique Esman (NVZ) nieuw bestuurslid CPZ

Het CPZ bestuur heeft per 1 januari 2024 Veronique Esman benoemd als bestuurslid op voordracht van de NVZ. Veronique volgt...
25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...