Opnieuw aandacht voor Niet Roken: PUUR

26 mei 2021

Vanaf 31 mei (Wereld Niet Roken Dag) is de landelijke campagne PUUR rookvrij weer te zien en horen op onder andere tv en radio. Goed nieuws, want er zal opnieuw intensief aandacht worden besteed aan PUUR rookvrij en de mogelijkheden om te stoppen met roken. Juist (zorg)professionals komen veel in aanraking met mensen die roken.

Wachtkamermaterialen beschikbaar

(Zorg)professionals kunnen via een wachtkamerscherm, posters, flyers en visitekaartjes aandacht vragen voor PUUR rookvrij. Deze gratis campagnematerialen kun je in de wachtkamer plaatsen en meegeven aan mensen die roken.

PUUR rookvrij is een campagne om rokers op een positieve manier aan te zetten tot het doen van een effectieve stoppoging. Jouw steun als professional is bepalend voor succesvol stoppen. Help je mee aan een PUUR rookvrij Nederland? Voor professionals is veel achtergrondinformatie te vinden op deze site:

Voor zorgverleners, gemeenten en organisaties die zich willen inzetten voor PUUR rookvrij.Lees ook

14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...
31 oktober 2023
Preventie

ZwangerWijzer volledig vernieuwd

ZwangerWijzer helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap d.m.v. het invullen van een online vragenlijst.
26 oktober 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - 30 oktober - 3 november: week van Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Van 30 oktober t/m 3 november viert het actieprogramma Kansrijke Start de jubileumweek Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil! In deze...