Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

14 november 2023

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag gegaan met Kansrijke Start. In de jubileumweek organiseerden coalities en organisaties in heel het land activiteiten. In deze extra nieuwsbrief wordt teruggeblikt naar deze mooi week.

Tijdens de jubileumweek is daarnaast de handreiking Kansrijke Start aangekondigd. De handreiking geeft een overzicht van bestaande informatie en tools die bruikbaar kunnen zijn bij de opgaven rond de ketenaanpak Kansrijke Start. Je kunt de handreiking vinden via deze nieuwsbrief en op de website.

Daarnaast wordt de trailer van de nieuwe podcast ‘1000 dagen, 1000 vragen’ gedeeld. Hierin gaat Eva Cleven op zoek naar verhalen, tips en antwoorden voor ouders tijdens deze mooie, belangrijke en soms ook zware periode.


Lees ook

31 oktober 2023
Preventie

ZwangerWijzer volledig vernieuwd

ZwangerWijzer helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap d.m.v. het invullen van een online vragenlijst.
26 oktober 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - 30 oktober - 3 november: week van Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Van 30 oktober t/m 3 november viert het actieprogramma Kansrijke Start de jubileumweek Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil! In deze...
17 oktober 2023
Kansrijke Start

Webinar 'Een gezonde zwangerschap: doorbreek de vicieuze cirkel van stress, roken en kwetsbaarheid!'

Op 24 oktober organiseerden wij in samenwerking met het Trimbos instituut een webinar over stoppen met roken. Waarom is dit...