Nieuwsbrief Kansrijke Start mei 2021

2 juni 2021

In deze Nieuwsbrief Kansrijke Start meer over de online conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst’ die op 14 juni zal plaatsvinden. Je kunt je hiervoor nog steeds aanmelden, meer informatie over de informatiepagina die is aangemaakt op de site van Kansrijke Start om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het wetsvoorstel prenataal huisbezoek door de JGZ en in de nieuwsbrief wordt je o.a. voorgesteld aan Judith de Bruin van spiegelgroep Kansrijke Start.


Lees ook

7 december 2023
Kansrijke Start

RIVM-rapport: ‘Advies uitvoering monitoringsfunctie eerste 1000 dagen’

Op verzoek van het ministerie van VWS heeft het RIVM een advies opgesteld hoe er meer inzicht te krijgen is in de ontwikkeling van de zorg voor en gezondheid van (aanstaande) zwangeren en kinderen in de eerste 1000 dagen op basis van bestaande databronnen. Het heeft het RIVM gevraagd een werkwijze voor te stellen om informatie hierover uit bestaande databronnen te halen.
7 december 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start november

In deze nieuwsbrief word je meegenomen in een aantal mooie, inspirerende nieuwsartikelen en wat zich afgelopen maand heeft afgespeeld. Bijvoorbeeld...
14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...