Maak een werkgroep aan op kennisnet!

22 oktober 2019

Op kennisnetgeboortezorg.nl kun je ook online samenwerken in werkgroepen. Door je eenmalig te registreren via https://werkgroepen.kennisnetgeboortezorg.nl/registreren kun je gratis werkgroepen openen en andere professionals in de geboortezorg daarvoor uitnodigen. Je kunt dan met elkaar documenten en gegevens delen zoals notulen, zorgpaden, protocollen en een agenda. Je nodigt andere geboortezorgprofessionals uit door een mailadres in te voeren. Er zijn drie soorten werkgroepen. De open werkgroep is voor iedereen toegankelijk, een gesloten werkgroep is alleen voor genodigden. Voorkeur heeft de semi-open werkgroep.  De inhoud is alleen beschikbaar voor de leden van de werkgroep maar andere deelnemers van kennisnetgeboortezorg kunnen op basis van de titel vragen of ze lid mogen worden. De deelnemer die de werkgroep heeft geopend is de beheerder en kan het verzoek om deel te nemen aan de werkgroep bevestigen. Deelname aan de werkgroepen van Kennisnetgeboortezorg is gratis! Er zijn al 4.605 deelnemers van kennisnetgeboortezorg en 439 verschillende werkgroepen.


Lees ook

1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Vacature beleidsondersteuner CPZ

vacature beleidsondersteuner
1 juni 2023
CPZ algemeen nieuws

Informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders mei 2023 terugkijken

Tijdens de informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders wordt je bijgepraak over enkele belangrijke thema's uit de integrale geboortezorg.
30 mei 2023
CPZ algemeen nieuws

Interview met oud-bestuurslid Joël Gijzen

‘Toewerken naar integrale geboortezorg is een gecompliceerde opdracht, de faciliterende en aanjagende rol van het CPZ is belangrijk in dit...