Informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders mei 2023 terugkijken

1 juni 2023

Woensdag 31 mei om 16.00 uur organiseerden we in samenwerking met de Federatie van VSV’s een online informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders en andere geïnteresseerden. We praten je weer bij over enkele belangrijke thema’s uit de integrale geboortezorg.

Met onze gasten bespraken we de laatste stand van zaken rond het Integraal Zorgakkoord en het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) en de link met de acute verloskunde. Ook kwam de kwaliteitscyclus aan bod en besteedden we aandacht aan de doorontwikkeling van de VSV spiegel.

De informatiebijeenkomst kun je hieronder terugkijken:

Lees ook

14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Veronique Esman (NVZ) nieuw bestuurslid CPZ

Het CPZ bestuur heeft per 1 januari 2024 Veronique Esman benoemd als bestuurslid op voordracht van de NVZ. Veronique volgt...
25 januari 2024
CPZ algemeen nieuws

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Stand van zaken stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) In november 2023 is er een bericht verstuurd over het stimuleringsprogramma Versterking...