Gratis e-learning: leer (toekomstige) ouders verwijzen naar hulp bij stoppen met roken

22 maart 2022

Stoppen met roken is voor (toekomstige) ouders makkelijker als zij daar hulp bij krijgen. Je meldt wensouders, zwangere vrouwen, partners en ouders makkelijk online aan voor de telefonische coaching Rookvrije Ouders. In minstens 6 telefoongesprekken krijgen zij hulp van een coach. Rookvrije ouders is effectief bewezen om ouders te laten stoppen met roken. Na aanmelding (tijdens het consult) neemt de coach zelf contact op met de cliënt voor een vrijblijvende kennismaking. De coaching wordt meestal vergoed vanuit de basisverzekering.


“Het was erg fijn toen ik het lastig vond om niet te roken, dat mijn coach van Rookvrije Ouders meteen klaar stond voor mij.” Alicia, gestopt met roken door Rookvrije Ouders


Wil jij leren hoe je als zorgverlener effectief kunt verwijzen naar Rookvrije Ouders? Wie zijn de coaches van Rookvrije Ouders, en hoe ziet hun begeleiding eruit? Dit leer je in de nieuwe e-learning Rookvrije Ouders. De e-learning (+/- 1 uur incl. toets) is geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen.


De e-learning is tot 1 juni 2022 gratis te bestellen in de Trimbos webwinkel! Voer in de winkelwagen de volgende waardebon code in: Rookvrijeouders2022. Meer weten? Kijk op www.rookvrijestart.nl of mail naar rookvrijestart@trimbos.nl.


Lees ook

1 juni 2023
Preventie

Toolkit Preventie postpartum depressie

Hoe kun je als professional helpen bij het voorkomen van depressie bij vrouwen die zwanger of net bevallen zijn? Hiervoor...
1 juni 2023
Kansrijke Start

Webinar 31 mei 'Een Kansrijke Start met GALA en SPUK' terugkijken

Wat je als professionals in Kansrijke Start over het GALA en SPUK moet weten Op vrijdag 3 februari 2023 is...
16 mei 2023
Kansrijke Start

Regiotour ‘Samen voor een Kansrijke Start’

Na de succesvolle conferentie 'Samen voor een Kansrijke Start' nu een vervolg met de Regiotour.