23 april – digitaal vragenuurtje over het ZonMw subsidieprogramma ‘Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden’!

17 april 2024

Na vaststelling van het Basiskader voor VSV’s door de landelijke partijen in de geboortezorg in 2023, volgt nu de vervolgstap van implementatie door de VSV’s. Vanaf maandag 29 april 2024 kunnen VSV’s/IGO’s subsidie aanvragen bij ZonMw voor het Stimuleringsprogramma Versterking VSV’s. In de aanloop naar de start van het programma organiseert de Federatie van VSV’s en het NRCG een digitaal vragenuurtje op dinsdag 23 april van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Je kunt aansluiten via de ZOOM-link: https://us06web…8TaNu5SCtZA8a.1

Vergadering-ID: 837 0035 2938

Wachtwoord: 284818

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de details. Er zijn al wel veel vragen. Tijdens het vragenuurtje proberen we deze vragen waar mogelijk te beantwoorden.

Samenwerking

Het stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) wordt uitgevoerd door ZonMw in nauwe samenwerking met de Federatie van VSV’s, het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg (NRCG) en het College Perinatale Zorg (CPZ). De VSV’s worden in de regio ondersteund door coördinatoren van het NRCG en de Federatie van VSV’s. Zij maken daarbij gebruik van kennis, informatie en instrumenten van de programmapartners. 


Lees ook

23 april 2024
Organisatie en bekostiging

CPZ Juridische Helpdesk voor integrale geboortezorg

Wist je dat het CPZ een digitale helpdesk heeft voor juridische vraagstukken die spelen rond integrale geboortezorg? Denk hierbij aan...
20 maart 2024
Kwaliteit

Webinar triage in de geboortezorg terugkijken

Dinsdagmiddag 19 maart organiseerde het CPZ een webinar over het thema triage in de geboortezorg. Wat is triage nu precies...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.