Conferentie Samen verder met Kansrijke Start: het beeldverslag en de presentaties

4 maart 2020

Op 6 februari heeft VWS in samenwerking met Pharos en het CPZ de landelijke conferentie Kansrijke Start georganiseerd. Het plenaire gedeelte in de ochtend  werd ingevuld door een aantal gasten waaronder minister Hugo de Jonge en jonge moeder Adonia. In de middag vonden er diverse workshops plaats.
Op de website Kansrijke Start wordt een  impressie van deze bijzondere dag in een beeldverslag weergegeven. Tevens vind je hier de links naar de presentaties van de workshops. Op deze website staat meer waardevolle informatie over het programma Kansrijke Start waaronder de leden van de landelijke coalitie en de nieuwsbrieven.


Lees ook

7 december 2023
Kansrijke Start

RIVM-rapport: ‘Advies uitvoering monitoringsfunctie eerste 1000 dagen’

Op verzoek van het ministerie van VWS heeft het RIVM een advies opgesteld hoe er meer inzicht te krijgen is in de ontwikkeling van de zorg voor en gezondheid van (aanstaande) zwangeren en kinderen in de eerste 1000 dagen op basis van bestaande databronnen. Het heeft het RIVM gevraagd een werkwijze voor te stellen om informatie hierover uit bestaande databronnen te halen.
7 december 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start november

In deze nieuwsbrief word je meegenomen in een aantal mooie, inspirerende nieuwsartikelen en wat zich afgelopen maand heeft afgespeeld. Bijvoorbeeld...
14 november 2023
Kansrijke Start

Nieuwsbrief Kansrijke Start - terugblik Kansrijke Start 5 jaar: Maak het verschil!

Kansrijke Start bestond afgelopen week 5 jaar. In deze 5 jaar zijn in heel Nederland lokale coalities aan de slag...