Werkgroepen op kennisnetgeboortezorg.nl vernieuwd!

8 september 2023

Ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden van de vernieuwde online werkgroepen op kennisnetgeboortezorg. Met een persoonlijk dashboard, de nieuwe functie om vragen te stellen aan alle ruim 6.500 geregistreerde geboortezorgprofessionals en een vereenvoudigde deelname aan de activiteiten, is online samenwerken makkelijker en laagdrempeliger dan ooit. Het is bovendien goed beveiligd en helemaal gratis! Je kunt samenwerken aan projecten en initiatieven, er is mogelijkheid voor discussies en kennisuitwisseling, je kunt belangrijke documenten op een centrale plek opslaan en vergaderingen inplannen.

Het doel van Kennisnetgeboortezorg is het delen van kennis en bevorderen van de samenwerking in en rond de geboortezorggemeenschap.

Ga vandaag nog naar Kennisnetgeboortezorg.nl en ontdek het gemak van online kennisdeling en samenwerking in de geboortezorg! Door je eenmalig te registreren kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die er zijn.

Jouw Persoonlijke Dashboard

Een van de verbeteringen is het persoonlijke dashboard. Hierin vind je alle informatie die voor jou van belang is, netjes georganiseerd op één plek. Dit maakt het gemakkelijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en gesprekken binnen jouw werkgroepen. Met dit dashboard wordt je digitale ervaring op Kennisnetgeboortezorg.nl nog intuïtiever en efficiënter.

Vragen Stellen aan 6.500+ Geboortezorgprofessionals

Er is nu de mogelijkheid om vragen te stellen aan alle deelnemers van de werkgroepen op Kennisnetgeboortezorg.nl. Dit opent de deur naar een schat aan expertise en ervaring van meer dan 6.500 geboortezorgprofessionals. Of je nu een dringende vraag hebt, op zoek bent naar advies of gewoon wilt leren van anderen, deze functie helpt om snel en effectief te communiceren met je collega’s.

Deelnemen is Gratis

Een belangrijk kenmerk van kennisnetgeboortezorg is dat deelname aan het platform altijd volledig gratis is. Dit blijft zo in de vernieuwde versie. Geen verborgen kosten, geen verrassingen, alleen de mogelijkheid om te profiteren van een schat aan kennis en samenwerkingsmogelijkheden zonder financiële belemmeringen. Bevorderen van het kennisdelen en de samenwerking in de geboortezorggemeenschap is het doel.

Een frisse en gebruiksvriendelijke interface

Een opvallende verbetering van het vernieuwde Kennisnetgeboortezorg.nl is ook het nieuwe ontwerp. We hebben daarbij geluisterd naar de feedback van onze gebruikers en rekening gehouden met hun wensen en behoeften. Met gebruiksvriendelijke functies en intuïtieve navigatie wordt het eenvoudiger dan ooit om waardevolle informatie te vinden en te delen.

Veiligheid voorop

Bovendien draait de website op een vernieuwde technische basis die voldoet aan de eisen van deze tijd. De online werkgroepen zijn goed beveiligd en de privacy is gewaarborgd. Het platform wordt gehost door een professionele organisatie die zorgt voor de regelmatige updates waardoor de bescherming ook gewaarborgd blijft.

Eenvoudig een nieuwe werkgroep aanmaken

Het aanmelden en openen van een nieuwe werkgroep is verbeterd. Je hoeft geen uitgebreide informatie meer in te vullen bij het aanvragen van een werkgroep. Bovendien kun je heel eenvoudig een foto of logo toevoegen aan je werkgroep om deze te personaliseren. Na de acceptatie kun je aan de slag! Onder andere samenwerken aan projecten en initiatieven, deelnemen aan discussies en kennis uitwisselen, belangrijke documenten opslaan en vergaderingen inplannen; het kan allemaal met de werkgroepen op kennisnetgeboortezoprg.nl.

Eenmalig registreren

Ga vandaag nog naar Kennisnetgeboortezorg.nl en ontdek het gemak van online kennisdeling en samenwerking in de geboortezorg! Door je eenmalig in te schrijvenkun je gebruik maken van alle mogelijkheden die er zijn.

Kennisdeling en samenwerking zijn essentieel voor de vooruitgang van de geboortezorg en het vernieuwde platform op kenisnetgeboortezorg.nl maakt dat eenvoudiger dan ooit! Goede beveiligd en gratis zoals altijd.

Heb je vragen? Stuur een mail naar communicatie@collegepz.nl.

Forum is Vraag en Antwoord geworden

De vaste gebruikers van Kennisnetgeboortezorg hebben gemerkt dat het onderdeel Forum is verdwenen in de nieuwe omgeving. De naam is weliswaar veranderd maar de inhoud van het oude forum is daarin wel bewaard gebleven en overgezet. Mocht dat in een van je werkgroepen toch niet zo zijn, laat het dan even aan ons weten via info@kennisnetgeboortezorg.nl


Lees ook

3 juni 2024
Cliëntparticipatie

Aanvraag nieuw advies Vitamine K

Staatssecretaris Van Ooijen heeft de Gezondheidsraad gevraagd opnieuw te bezien wat de beste toedieningsvorm zou zijn van vitamine K bij...
8 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Kamerbrief stand van zaken landelijke geboortezorg voorjaar 2024

Minister Dijkstra van Medische Zorg heeft op 22 april de Tweede Kamer geïnformeerd over de stand van zaken in de...
1 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Minister van VWS informeert Kamer over voortgang IZA en IZA-congres

In de brief geeft minister Helder aan dat het congres het succes van het IZA illustreert. Volgens de ministers gaat...