Best Practice Project voor VSV's en IGO's

3 augustus 2020

Meer dan ooit is het tijd voor delen en samenwerken.
Er zijn zoveel prachtige projecten in verloskundig Nederland. Om ervoor te zorgen dat deze niet slechts lokale successen blijven, maakt ZonMw dit Best Practice project mogelijk. Want wat in een regio is ontwikkeld, is voor anderen een voorbeeld!

Dankzij dit project kunnen Best Practices worden doorgegeven en in andere regio’s geïmplementeerd worden.
‘De best practice carrousel’ is een onderzoeks- en implementatieproject gefinancierd vanuit ZonMw om VSV’s te helpen mooie projecten te implementeren en gelijktijdig onderzoek doen naar de pro’s en contra’s in het implementatieproces.

Er zijn een facebookpagina en een website gemaakt met informatie.
Wanneer jouw VSV of IGO geïnteresseerd is in deelname of wanneer je nog vragen hebt dan kun je dit contactformulier invullen.
Consortium Geboortezorg Oost Nederland hoort graag van je met wie zij contact op kunnen nemen voor een vrijblijvend verkennend gesprek.


Lees ook

23 mei 2023
CPZ algemeen nieuws

Webinar Passende zorg en geboortezorg terugkijken

Bekijk het gesprek met Jan Kremer terug over passende geboortezorg. Waarom is het nodig en wat kunnen we doen? Een inspirerend gesprek
3 mei 2023
Organisatie en bekostiging

VSV-basiskader vastgesteld

In een bestuurlijk overleg met de geboortezorgpartijen het VSV-basiskader vastgesteld.
19 april 2023
CPZ algemeen nieuws

Eerste verloskundigenpost van Nederland geopend in Vlietland

Eerste verloskundigenpost van Nederland geopend in Schiedam. Het is te vergelijken met een huisartsenpost waardoor de zwangere niet direct naar een ziekenhuis hoeft.