Anne-Katrien Ausems naar CPZ

26 september 2019

“It takes a village to raise a child”

Een pakkende uitspraak voor alle inzet die nodig is om een Kansrijke Start voor ieder kind in Nederland mogelijk te maken. 

Vanaf 1 november mag ik daar als projectmanager Kansrijke ontmoetingen bij het College Perinatale Zorg aan bij gaan dragen. Ik kijk er naar uit om vanuit het CPZ de verbinding te maken tussen medisch en sociaal domein. Hiermee ben ik de  afgelopen jaren binnen de regio van de GGD Hart voor Brabant als jeugdverpleegkundige en als projectleider Kansrijke Start al intensief mee bezig geweest. Er stroomt veel positieve energie in het land als het gaat om  Kansrijke Start, maar er moet ook nog veel gebeuren.  Ik ben er klaar voor!

Het CPZ is heel blij met de komst van Anne-Katrien en de expertise die ze meebrengt op het gebied van Kansrijke Start, jeugdgezondheidszorg en met het maken van de verbinding tussen de geboortezorg en het sociaal domein


Lees ook

8 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Kamerbrief stand van zaken landelijke geboortezorg voorjaar 2024

Minister Dijkstra van Medische Zorg heeft op 22 april de Tweede Kamer geïnformeerd over de stand van zaken in de...
1 mei 2024
CPZ algemeen nieuws

Minister van VWS informeert Kamer over voortgang IZA en IZA-congres

In de brief geeft minister Helder aan dat het congres het succes van het IZA illustreert. Volgens de ministers gaat...
14 maart 2024
CPZ algemeen nieuws

Update stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s)

Maandag 29 april 2024 wordt de subsidieaanvraag voor het stimuleringsprogramma versterking VSV's opengesteld. In dit bericht informeren wij jullie over de voortgang.