Webinar triage in de geboortezorg

Dinsdagmiddag 19 maart 16.00 uur organiseert het CPZ een webinar over het thema triage in de geboortezorg. Wat is triage nu precies en wat kan het opleveren? In onze studio gaat Marleen Kruijt in gesprek met Bernice Engeltjes, gepromoveerd op het onderwerp verloskundige telefonische triage. We bespreken de mogelijkheden en toepassingen van triage,  de invloed op de kwaliteit van zorg en de opbrengsten voor zowel cliënt als zorgverlener.

Met onze gast Fedde Scheele, gynaecoloog OLVG, bespreken we de theorie en de achtergrond van triage in de geboortezorg en het gebruik van theorie en data ter ondersteuning.

Met onze gast Lian Siebelt, ketenregisseur Dordrecht e.o., bespreken we de verdeling van de zorg vanuit een coördinatiepunt en het nut van urgentiecodes bij acute geboortezorg.

Voor meer informatie over de gasten klik je hier

Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan onze gasten tijdens de live-uitzending. Dus meld je nu aan voor het webinar over triage in de geboortezorg op dinsdag 19 maart van 16.00 tot 17.00 uur!

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 19 maart 2024
Tijd: 16:00 - 17:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement