Webinar: het prenataal huisbezoek JGZ komt eraan!

CPZ presenteert een online webinar over het prenataal huisbezoek JGZ. Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2022 verplicht een huisbezoek aan zwangeren en gezinnen in kwetsbare situaties uitgevoerd door JGZ aan te bieden. Wat moet je daar eigenlijk allemaal voor regelen? Het webinar geeft antwoord op deze vraag.

Belang integrale samenwerking
De afgelopen maanden heeft een projectteam onder leiding van Elle Struif (NCJ) gewerkt aan een handreiking waar het belang van de integrale samenwerking centraal staat. In dit webinar spreekt Elle Struif met geboortezorgprofessionals over het nut van een prenataal huisbezoek, het belang van een goede samenwerking in de geboortezorgketen (Verloskunde, kraam en JGZ) en de kansen die het prenataal huisbezoek biedt in het verstevigen van de samenwerking tussen met medisch en sociaal domein. Het webinar wordt afgesloten met tips en voorbeelden zodat jij weet hoe je je kan voorbereiden.

Mail ons nu alvast je vragen
Omdat het zo’n nieuw beleidsterrein is, leven er vast veel vragen. Om daar tijdens dit webinar zo goed mogelijk op in te spelen, willen we je vragen deze vragen alvast te mailen. Met jouw input wordt het webinar alleen maar beter!

Voor meer informatie over de handreiking zelf, kun je terecht op deze overzichtspagina.

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 18 november 2021
Tijd: 20:00 - 21:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement