Vacature senior adviseur

Het College Perinatale Zorg (CPZ) is een netwerkorganisatie van de 7 grootste partijen binnen de geboortezorg (Bo Geboortezorg, KNOV, NVK, NVOG, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland en Zorgverzekeraars Nederland). Binnen het CPZ werken zij samen voor goede integrale zorg en preventie rond zwangerschap en geboorte ten behoeve van een goede start van moeder en kind.

Het CPZ heeft een bestuur dat bestaat uit zeven bestuursleden voorgedragen door de diverse beroepsverenigingen en brancheorganisaties in de geboortezorg. Dit bestuur wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. Een belangrijke taak van het CPZ  is het ondersteunen van VSV’s in het implementeren en organiseren van integrale geboortezorg in het veld. Het CPZ zoekt daarom voor de CPZ Taskforce, per direct een kundige en enthousiaste

Senior adviseur

32 uur per week voor 6 maanden

Functie-inhoud

 • Je voert vanuit de visie op Integrale Geboortezorg, de doelstellingen van het CPZ en van het Programma Transitie Geboortezorg, meerdere zeer complexe projecten uit op het gebied van (integrale) bekostiging.
 • Je ontwikkelt en begeleidt deze projecten zelfstandig.
 • Je zoekt proactief samenwerking met netwerkpartners en voert regie op de verbinding van landelijke en regionale ontwikkelingen en het creëren van draagvlak.
 • Je legt verantwoording af aan de directeur van het bureau.

Functie-eisen

 • Tenminste academisch werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van de organisatie, administratie, financiering en bekostiging van de gezondheidszorg.
 • Kennis van en ervaring met de organisatie van de geboortezorg, inzicht in de complexe administratieve processen, kennis van relevante wet- en regelgeving, bekostiging van geboortezorg en preventie zijn een pré.
 • Kennis van AO/IC.
 • Kennis van kostprijsberekening.
 • Affiniteit met ontwikkeling van modellen.
 • Aantoonbare ervaring in een advies- of vergelijkbare functie in de zorg.
 • Zelfstandige, zelfstartende en resultaatgerichte teamplayer, met een strategische blik, die op flexibele en creatieve wijze - ook met tegenwind - op het gezamenlijke doel koerst.
 • Netwerker met uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Wat bieden wij?

Het CPZ biedt een informele, prettige werkomgeving in een inhoudelijk dynamisch, actueel en landelijk werkveld. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden. Het CPZ staat nadrukkelijk open voor (tijdelijke) mobiliteit en uitwisseling van kennis en talent vanuit zorg- of brancheorganisaties. Kandidaten die derhalve vanuit hun huidige (vaste) baan op detacheringsbasis bij het CPZ zouden willen werken, worden van ook harte uitgenodigd te reageren. Het salaris bedraagt op fulltime basis minimaal € 4.054,- en maximaal € 6.113,- (FWG 70). Daarnaast ontvangt u een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33 % gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Meer informatie over het CPZ vindt u op www.kennisnetgeboortezorg.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Dineke Moerman (030-273 97 86), of mailen naar vacatures@collegepz.nl.

Reageren?

Graag ontvangt het CPZ uw CV met motivatie uiterlijk 21 juni a.s. via vacatures@collegepz.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats vanaf 25 juni 2018.

Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten