Webinar toolkit en handreikingen professionaliseren van VSV’s

Op 19 september organiseert CPZ vanaf 20.00 uur een webinar waarin we een overzicht bieden van online ondersteuningsmateriaal voor VSV’s die zich verder willen organiseren en ontwikkelen.

Het VSV basiskader wat is vastgesteld zal gevolgen hebben voor de organisatie van de VSV’s. Dit is één van de redenen waarom steeds meer VSV’s bezig zijn met de professionalisering van de VSV als netwerkorganisatie. In dit webinar nemen we je mee hoe je als VSV de volgende stap kunt zetten in de organisatie en  professionalisering van jouw VSV (en welke hulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken). We laten je zien hoe je met de VSV toolkit op kennisnetgeboortezorg.nl aan de slag kunt met wat jouw VSV nodig heeft. Thema’s die aan de orde komen tijdens het webinar zijn organisatie van je VSV en wat komt er kijken bij het verder formaliseren van je VSV. Ook het worden van een entiteit komt aan bod.

Daarnaast is Geraline Boonzaaijer, Director bij adviesbureau SiRM te gast. Met haar gaan we in gesprek over twee door SiRM opgestelde handreikingen boordevol informatie en links voor VSV’s die hun organisatie verder willen ontwikkelen. Hierin is ook materiaal opgenomen van Kennisnetgeboortezorg. In het webinar illustreren we aan de hand van vragen die we uit het land ontvingen hoe de toolkit en de handreikingen VSV’s kunnen helpen om een volgende stap te zetten. En zoals gebruikelijk is er de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de sprekers.

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 19 september 2023
Tijd: 20:00 - 21:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement