webinar Samenwerking met JGZ

Wij organiseren een webinar over het thema samenwerken tussen de (eerstelijns) geboortezorg en de jeugdgezondheidszorg. We bespreken wat werkt en wat niet werkt. We kijken ook naar de rol van ouders en vooral naar wat ouders nu belangrijk vinden.

Tijdens het webinar spreken we met Maaike Boerema – Van der Heide en Lennart van Zellem over het rapport “Samenwerking tussen kraamzorg, eerstelijns verloskundigen en de jeugdgezondheidszorg”. Ook Silke Boertien, promovendus Erasmus MC schuift aan en vertelt over het Complete-onderzoek. Deze studie (Connecting Obstetric, Maternity, Pediatric and Preventive chiLd hEalTthcarE) beoogt de continuïteit en kwaliteit van zorg tijdens en na de zwangerschap te verbeteren door de samenwerking tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij zorg voor het kind en de ouders te versterken.

Met de onderzoekers kijken we naar bevorderende en belemmerende punten in de samenwerking. We proberen in het webinar zo concreet mogelijk te worden. Het doel is om de kijkers van concrete adviezen te voorzien. Heb je vragen over de samenwerking op loop je ergens tegenaan? Doe mee!

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 17 mei 2022
Tijd: 20:00 - 21:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement