Symposium Sociale verloskunde

Ieder kind verdient een optimale kans op een goede en gezonde toekomst
Zwangerschap, geboorte en de eerste jaren van kinderen van moeders met psychische en/of sociale problematiek zijn cruciaal voor hun toekomst. Verloskunde en sociaal domein werken op steeds meer plekken samen om de begeleiding van deze vrouwen en hun pasgeborenen zo optimaal mogelijk te laten zijn. Wat kunt u verwachten?

U ontvangt nieuwe inzichten en aandachtspunten voor het verbeteren van uw praktijk. U praat mee over wat succesfactoren zijn en wat synergie in de weg kan staan? We zoomen in op de psychische kwetsbaarheden die moeders kunnen hebben, in het bijzonder stress en borderline problematiek. En we verkennen de geheimen van samenwerken tussen professionals uit verschillende domeinen: u onderzoekt bij uzelf en uw collega’s uw disfunctionele patronen.

Doelgroep: verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, kraamverzorgenden, cliëntvertegenwoordigers, (medisch) maatschappelijk werkers, bestuurders en manager van organisaties in kraamzorg, JGZ en geboortezorg, beleidsmedewerkers GGD en gemeenten

Accreditatie: aangevraagd bij KNOV, NVOG, ABSG en Kwaliteitsregister V&V
Bij gebleken belangstelling vanuit een bepaalde discipline zal aanvullend accreditatie worden aangevraagd

Aanmelden evenement

Praktische info

Website: https://www.scem.nl/evenement/fields-3/2231-sociale-verloskunde.html

Datum: 23 september 2021
Tijd: 08:00 - 17:00

Locatie

Hal 4 aan de maas
Watertorenweg 200
3063 HA, rotterdam
Aanmelden evenement

Deel dit evenement