Sensitief werken conferentie is uitgesteld!

Graag nodigen we je uit voor het symposium  “Sensitief werken tijdens de eerste 1000 dagen. Hoe doen we het?” op vrijdag 13 maart bij Pharos, expertisecentrum gezondheidsverschillen, in Utrecht.

Voor professionals uit de geboortezorg, jeugdgezondheidszorg, huisartsen en het sociaal domein.

Dit symposium wordt georganiseerd door Pharos, College Perinatale Zorg, NCJ (Nederlands Centrum Jeugdgezondheid) en TNO en is een onderdeel van een breder programma van symposia, kennisbijeenkomsten in de regio en een preventieconferentie in 2020. Meer informatie hierover verschijnt op de websites van de deelnemende organisaties.

Er is momenteel veel aandacht voor de eerste 1000 dagen in het leven en het voorkomen van gezondheidsverschillen in die levensfase. Werk jij in de geboortezorg, in de jeugdgezondheidszorg of werk je samen met gezinnen en zwangere vrouwen in het sociaal domein….dan is je dat vast niet ontgaan. We willen meer kinderen in Nederland een kansrijke start geven.

We delen graag de laatste inzichten met je over wat nodig is om met kwetsbare gezinnen het verschil te maken zodat hun kinderen kansrijker opgroeien. We delen verhalen uit de praktijk en in een workshop ga je aan de slag. Kijk voor het programma op de website van Pharos.

Aanmelden evenement

Praktische info

Website: https://www.pharos.nl/agenda/sensitief-werken-tijdens-de-eerste-1000-dagen-hoe-doen-we-het/

Datum: 13 maart 2020
Tijd: 10:00 - 17:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement