Save the date VSV Bestuurdersbijeenkomst (digitaal)

Na zes weken werken vanuit huis is CPZ voldoende ervaren om de VSV bestuurdersbijeenkomst op 28 mei door te laten gaan in digitale vorm. Het programma is ingekort tot anderhalf uur waarin we met elkaar in gesprek gaan.

Het centrale thema is  de Zorgstandaard:

Stand van zaken implementatie zorgstandaard.

We geven een update over de stand van zaken rond de implementatie. Ook gaan we kort in op de verschillende soorten indicatoren die bij de zorgstandaard horen. Vervolgens vragen we aan jullie of jullie het beeld herkennen.

Evaluatie van de zorgstandaard.

We vertellen over het evaluatietraject rondom de ZIG en halen bij jullie op waar wensen en behoeften liggen. Wat wil je ophalen uit je wensput en wat laat je liever in de gierput vallen?

Doorontwikkeling van de zorgstandaard.

We gaan in op het nieuwe addendum bij de Zorgstandaard en op onderdelen die de komende periode zullen worden doorontwikkeld. De zorgstandaard wordt modulair gewijzigd. De herziening van de samenwerkingsafspraken van 2003 is een belangrijke wijziging. We vertellen je graag over het proces.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg. Ter voorbereiding van deze bijeenkomst zijn we benieuwd welke vragen er bij jullie leven over de implementatie van de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg en de doorontwikkeling van deze Zorgstandaard.

Waar loop je tegenaan bij de implementatie? Wat is wellicht voor jullie nog onduidelijk? Waar heb je nog behoefte aan bij de implementatie van de Zorgstandaard. Wat zijn belangrijke vragen om mee te nemen bij de doorontwikkeling van de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg?

 

Vragen mailen naar CPZ?

Mail je vragen over de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg naar communicatie@collegepz.nl. Opgeven kan via onderstaande link. Ook als je niet aanwezig kunt zijn ontvangen we graag je vragen over de implementatie van de ZIG en de doorontwikkeling van de ZIG.

We hopen alle 71 VSV’s digitaal te ontmoeten. We werken allemaal om de integrale geboortezorg zo goed mogelijk vorm te geven voor de zwangeren. Elkaar ontmoeten en uitwisselen van ervaringen helpt hierbij.

Wat feiten:

  • 28 mei
  • 16.30 – 18.00 uur
  • Aanmelden kan via deze link

Tot de 28e!

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 28 mei 2020
Tijd: 16:30 - 18:00

Locatie

CPZ
Oudlaan 4
3565 GA, Utrecht
Aanmelden evenement

Deel dit evenement