Save the date Kick Off Kansrijke Start voor Lokale Coalities 3e tranche

Werk je als beleidsambtenaar of projectleider Kansrijke Start of ben je betrokken bij de geboortezorg of jeugdgezondheidszorg in een gemeente die zich in de 3e tranche aanmeldde voor de impuls Kansrijke Start? Schrijf je dan snel in voor deze kosteloze webinar. Hierin delen we kennis en achtergronden die je nodig hebt bij je lokale aanpak ‘Kansrijke Start’.

Deze kickoff wordt kosteloos aangeboden door het ministerie van VWS en mede georganiseerd door Pharos en het College Perinatale Zorg (CPZ) in de vorm van een online webinar.

Tijdens dit webinar vertellen Tessa Roosenboom (hoogleraar Vroege ontwikkeling en gezondheid aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam AMC-UvA) en Erik Steegers (‎Hoogleraar en afdelingshoofd Verloskunde en Gynaecologie, Erasmus MC, Rotterdam) waarom deze periode zo belangrijk is voor een gezonde en kansrijke start voor alle kinderen. VWS licht het actieprogramma Kansrijke Start toe. Vervolgens neemt Pharos je mee in de ‘do’s en don’ts’ bij het vormen van coalities en het CPZ vertelt hoe je de geboortezorg kunt betrekken bij de coalities. Een gemeente die al langer werkt aan een lokale coalitie Kansrijke Start deelt haar ervaring met de coalitievorming tot nu toe en laat zien hoe zij ook in coronatijd stappen vooruit zetten.

Je krijgt ‘gereedschap’ mee die je kunt gebruiken bij het vormen van je lokale coalitie en we vertellen je meer over de ondersteuning vanuit het stimuleringsprogramma Lokale Coalities Kansrijke Start waar je als gemeente gebruik van kunt maken.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je mailen naar: kansrijkestart@pharos.nl.

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 3 juli 2020
Tijd: 13:00 - 15:15
Aanmelden evenement

Deel dit evenement