Online conferentie Kansrijke Start heeft de toekomst!

Ook dit jaar organiseert VWS samen met Pharos en het College Perinatale Zorg (CPZ) een landelijke conferentie om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Hierbij word je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de derde landelijke conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst!’. Dit keer geheel online.

3e landelijke conferentie
Het doel van deze editie is delen wat er tot nu toe bereikt is en elkaar inspireren hoe we de samenwerking rondom de 1e 1000 dagen verder kunnen versterken. Daarnaast richten we onze blik ook op de toekomst: hoe kunnen we de Kansrijke Start – aanpak zo goed mogelijk borgen? Net zoals afgelopen edities richt de landelijke conferentie zich op alle (potentiële) partners van de lokale coalities. Je kunt het programma bekijken op de website. Het programma zal nog voor een klein deel worden aangevuld.

Het staat je vrij het programma zo te volgen als je zelf wilt. Als je je inschrijft, ontvang je op 14 juni in de ochtend een e-mail met de laatste informatie. Daarin staat een URL vermeld waarmee je als deelnemer toegang krijgt tot het platform van de conferentie. Op het platform kun je met je opgegeven emailadres inloggen en alle livestreams volgen.

Aanmelden evenement

Praktische info

Website: https://kansrijkestart.yellenge.nl/program/

Datum: 14 juni 2021
Tijd: 14:00 - 17:00
Aanmelden evenement

Deel dit evenement