Online bijeenkomst: Monitoren en evalueren van de samenwerking rond Kansrijke Start door RIVM

Op 27 september aanstaande (11.00 – 12.30 u) vindt er weer een (online) themabijeenkomst plaats als onderdeel van het ondersteuningsprogramma Lerende Lokale Monitor Kansrijke Start.

Het onderwerp is deze keer:

Monitoren en evalueren van de samenwerking rond Kansrijke Start ”.

We starten de bijeenkomst met een korte presentatie van mogelijkheden om (het proces naar) de samenwerking of lokale coalitie Kansrijke Start te  monitoren en evalueren. Vervolgens gaan we in gesprek met een tweetal  lokale coalities die  ervaring  hebben met het volgen/evalueren van de samenwerking. Er is voldoende ruime voor vragen en uitwisseling.

De bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders van lokale coalities, beleidsmedewerkers, partners en onderzoekers die betrokken zijn bij lokale monitoring Kansrijke Start of de inrichting ervan. De bijeenkomst is ook interessant voor bijvoorbeeld bestuurders van VSV’s die betrokken zijn bij monitoring van de samenwerking.

De bijeenkomst wordt verzorgd door het RIVM in samenwerking met Pharos (stimuleringsprogramma lokale coalities Kansrijke Start) en een aantal coalities.

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Wil je deze themasessie bijwonen? Geef je op via deze LINK

Voor meer informatie: neem contact op met Inge Boesveld van het RIVM kansrijkestart@rivm.nl

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 27 september 2022
Tijd: 11:00 - 12:30
Aanmelden evenement

Deel dit evenement