Informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders

Donderdag 23 november van 16.00 tot 17.30 uur organiseren wij in samenwerking met de Federatie van VSV’s een online informatiebijeenkomst voor VSV bestuurders en andere geïnteresseerden. We praten je bij over belangrijke ontwikkelingen binnen de integrale geboortezorg. Onderwerpen van gesprek zijn het Basiskader voor VSV’s, het Stimuleringsprogramma voor VSV’s en capaciteit in de geboortezorg.

Over de online informatiebijeenkomst

Er wordt meer uitleg gegeven over wat het Basiskader precies inhoudt, wat de aanleiding voor het Stimuleringsprogramma was en wat de VSV’s van dit programma kunnen verwachten. Daarnaast staat het onderwerp capaciteit in de geboortezorg op het programma. De meeste VSV’s hebben te maken met problemen op het gebied van capaciteit. Wat gebeurt er landelijk op dit gebied om de capaciteitsproblematiek aan te pakken en wat is het gezamenlijke doel? Wat doet een ROAZ in de regio en waar liggen kansen voor VSV’s?

Naast gespreksleider Jolijn Betlem (CPZ) zitten aan tafel: Marije Droogendijk en Lian Siebelt (Federatie van VSV’s), Elsbeth van der Ven (ZonMw) en Marlies Buurman (CPZ). Ook Laura Steentjes-Hegeman (VWS) komt aan het woord.

Aanmelden evenement

Praktische info

Datum: 23 november 2023
Tijd: 16:00 - 17:30

Locatie

Online

Aanmelden evenement

Deel dit evenement