Eerste trimester SEO: aanvraag, registratie, uitslag en betaling

De voorbereidingen voor de start van het eerste trimester SEO in onderzoek-setting zijn in volle gang. Een belangrijk onderdeel daarvan is de inrichting van een nieuw proces voor de uitbetaling van deze echo aan het echocentrum. Dit zal namelijk anders verlopen dan bij het tweede trimester SEO.

Heb je vragen over het proces van aanvraag tot uitbetaling van het eerste trimester SEO of wil je – straks, als de invoeringsdatum nadert – meer weten en zien? Het RIVM organiseert hiervoor het webinar eerste trimester SEO: aanvraag, registratie, uitslag en betaling. Tijdens dit webinar worden allerlei praktische zaken rondom het eerste trimester SEO toegelicht aan de hand van schermbeelden in Peridos. Het webinar zal bestaan uit drie delen voor verschillende doelgroepen: counselors, echoscopisten, praktijkassistenten en financieel betrokkenen. Je kiest zelf of je deelneemt en zo ja aan welk deel/welke delen. Je krijgt hier later gedetailleerdere informatie over.

Het webinar is bestemd voor contactpersonen en praktijkhouders van de echocentra. Meer informatie kun je vinden in deze informatiebrief van het RIVM.

Praktische info

Website: http://www.pns.nl/professionals

Datum: 15 juni 2021
Tijd: 14:45 - 17:00

Deel dit evenement